Vokālā grupa "Framest" aicina pieteikties uz lomu videoklipā

Rinta Bružēvica, 08.02.2010., 21:49

Vokālā grupa "Framest", kas nominēta "Lielajai Mūzikas balvai 2009" kategorijā "Gada debija", šobrīd strādā pie sava pirmā videoklipa izveides.

Darbs notiek ar vēl plašākai publikai nedzirdētu dziesmu "Laba cena", kuras teksta autore ir grupas dalībniece Annija Putniņa, bet mūziku sarakstījis Jānis Ķirsis. Dziesma stāsta par meiteni, kurai dzīvē nav sava mērķa un kura par savu dzīves mērauklu izvēlējusies šodien tik populāros uzstādījumus: daudz naudas, daudz izklaides, liela māja u.c., savā prioritāšu skalā neatstājot vietu citām vērtībām.

Annija Putniņa stāsta: "Šis nav izdomāts stāsts, bet "Framest" gan realitāte, ko mēs apkārt redzam ik dienas. Ar dziesmu "Laba cena" nevēlamies mācīt kādam pareizi dzīvot, bet gan rosināt domāt, ka bez materiālajām vērtībām ir arī citas lietas šajā dzīvē."

Grupa izsludina pieteikšanos, lai atrastu videoklipa galvenās lomas izpildītāju. Framest meklē meiteni vecumā no 16-23 gadiem, kura ir aktīva un artistiska.

Atlase notiks divās kārtās.
Pirmajā kārtā aicinām sūtīt aprakstus par sevi un fotogrāfijas uz e-pastu framestcasting@inbox.lv līdz šā gada 14. februārim.

Otrajā kārtā atlasītās meitenes tiks aicinātas uz sarunu ar grupas dalībniekiem un klipa režisori.

Vokālā grupa Framest pastāv teju piecus gadus. Grupā dzied pieci jaunieši, kuri absolvējuši Rīgas Doma kora skolu (RDKS) un patlaban gandrīz visi studē Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā.

Framest specialitāte ir a cappella dziedāšana un vokāli instrumentālo skaņdarbu izpilde, sākot no pasaules džeza klasikas melodijām, latviešu populārās mūzikas zelta fonda un beidzot ar mūsdienu latviešu komponistu un pašu grupas dalībnieku komponētām oriģināldziesmām.


3 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
sems, 09.02.2010. 09:50:04 (ip:95.68.85.54)
Komentāra reitings: 0

kas tas pa pedolāci rozā šalē kreisajā mālā?

deni2s, 09.02.2010. 22:14:57
Komentāra reitings: 0

sems, tev ir aizspriedumi pret rozā krāsu.

sems, 10.02.2010. 11:48:28 (ip:95.68.85.54)
Komentāra reitings: 0

nē, man ir aizspriedumi pret pedolāčiem. Pārfrāzēju- ''kas tas par pedolāci kriesajā malā ar to pedolāča smīnu?''

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties