Festivāla "Bardu rudens 2015" noslēguma koncerts

Rita Reliņa, 21.10.2015., 11:10

Ceturtdien, 22. oktobrī plkst. 19.00 Rīgas kultūras un atpūtas centrā "Imanta" notiks 12. starptautiskā bardu un folka festivāla "Bardu rudens 2015" noslēguma koncerts.

Kārlis KazāksTā ietvaros Latvijā viesosies mūziķi no Ukrainas, Baltkrievijas, Īrijas, Čehijas, Francijas un Lietuvas, lai sadziedātos ar Latvijas dziesminiekiem.

Koncertā piedalīsies pašmāju dziesminieki Ieva Akuratere un Kārlis Kazāks, kā arī pavisam jaunā, bet ar ļoti spēcīgu un pārliecinošu muzikālo un saturiski piepildīto skanējumu pārsteidzošā Alise Sedola. Viņa par dalībnieci noslēguma koncertā kļuva pateicoties koncerta "Jauno bardu saiets" skatītāju balsojuma rezultātam. Festivāla viesi – Viktors Pašņiks (Viktor Pashnyk) no Ukrainas, Mihails Celkoviks (Michail Tselkovik) un grupa "Lombard" no Baltkrievijas, Pīters Baksters (Peter Baxter) no Īrijas, Honza Jiha (Honza Jicha) no Čehijas, Lorāns Seko (Laurent Secco) no Francijas, kā arī Lietuvas pārstāvji – grupa "Baltos varnos" un dziesminieks Vīgants Kazlausks.

Šogad 12. starptautiskais bardu un folka festivāls pulcē klausītājus divos koncertos Rīgas kultūras un atpūtas centrā "Imanta". Jau vēstījām, ka 17. oktobrī notika "Jauno bardu saiets". Pasākuma norises laikā apmeklētājiem bija iespēja vērot arī Rīgas Amatniecības vidusskolas audzēkņu rosību mākslinieces Baibas Ozolas vadībā. Skolēni gleznoja vizuālas krāsu noskaņas festivāla "Bardu rudens 2015" noslēguma koncertam.

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā, kā arī norises vietā pirms pasākuma, to cena – EUR 4.00.

Festivāla "Bardu rudens 2015" rīkošanu atbalsta Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments. Festivāls notiek sadarbībā ar Lietuvas Starptautiskā dziesmotās poēzijas festivāla "Tai Aš" rīkotājiem.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties