Emily Rose rudens koncerts bārā Route 66

Rudens Mellais, 02.11.2010., 10:11

4.novembrī, plkst. 20:00 bārā Route 66 (Kronvalda bulvāris 2b, Rīga) gaidāms pašmāju postroka un instrumentālās mūzikas grupas Emily Rose rudens koncerts.

Koncerts īpašs ar to,Emily Rose rudens koncerts bārā Route 66ka šī uzskatāma par vienu no retajām iespējām Emily Rose koncerta apmeklējumam, aizbildinoties ar faktu, ka daļa grupas sastāva jau ilgāku laiku par savu dzīvesvietu izvēlējušies Apvienoto Karalisti.

2009.gadā grupa izdeva un prezentēja savu debijas albumu Improvizētie mīlestības dūrieni, kurš ticis atzinīgi novērtēts postroka, psihodēliskās un instrumentālās mūzikas klausītāju rindās.

"..Katrs no mums šajā mūzikā ieliek savas emocijas, tāpat kā zvaigznes apkārt esošajā bezgalīgajā kosmosa izstaro savu gaismu, piepildot to ar savu starojumu un vibrāciju.." - kā vēsta Emily Rose novietne un domubiedru pulcēšanās vieta.

Uz skatuves vakara apmeklētājus ar savu muzikālo programmu izklaidēs grupas Bērnības Milicija, Mesa un Once Were Empire.

Ieeja no plkst. 20:00, ieeja bez maksas.

http://www.draugiem.lv/emilyrose
 


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
ER<, 04.11.2010. 13:10:10 (ip:91.135.25.194)
Komentāra reitings: 1

man liekas, ka Bērnības milicijai jābūt headlainerim, nevis kaut kādai kārtējiem postrok wanabe pokemoniem

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Какие материалы используют для каркасных домов под ключ каркасные дома под ключ <a href=karkasnye-doma-pod-klyuch-01.ru>karkasnye-doma-pod-klyuch-01.ru</a> .

karkasnye_doma_hvKl

Отзывы о пансионатах для пожилых: что говорят реальные клиенты платные пансионаты для пожилых людей <a href=pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru>pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru</a> .

pansionat_tzol

<a href="/"https:krrakken.com>, кракен официальная ссылка</a>

Wilfordsopscopefer


ienāktreģistrēties