Rīgā uzstāsies Lietuvas elektronikas zvaigzne "Downtown Party Network"

"Amber Muse Records", 18.03.2015., 07:59

20.martā, "Amber Muse" aicina uz savu ballīti ar spilgta Viļņas elektroniskās mūzikas skatuves dalībnieka piedalīšanos, kurš labi pazīstams arī Eiropā – "Downtown Party Network".

"Downtown Party Network"Pasākumā, kas notiks klubā "Pulkvedim Neviens neraksta" (Peldu ielā 26/28) divās zālēs spēlēs arī Bogdan Taran, Max Lomov, dueti "Musical Globe & Y Silent" un "Judzhen & Esoniq".

Projekts "Downtown Party Network" pastāv jau 15 gadus un tā vārds ir ņemts no Ņujorkas 70-to gadu klubu tīkla nosaukuma. Sākumā tā dalībnieki Saulty un Bradka uzstājās ar dīdžeju setiem, bet 2008.gadā sāka izdot mūziku uz tādiem slaveniem leibliem kā "Get Physical Music", "Eskimo", "Noir", "Needwant", "Compost", "Dirt Crew" un, protams, uz Lietuvas leibla "Silence Music". Šodien "Downtown Party Network" ir dīdžeja Saulty projekts, kura trekus atbalstījuši Laurent Garnier, "Groove Armada", "Tensnake", Dixon, Ame, "Aeroplane", Jamie Jones, Kolombo un citi.

2013.gada oktobrī uz "Silence Music" iznāca "Downtown Party Network" dziesma "Space Me Out" sadarbībā ar vokālisti Egle Sirvidite, kas kļuva par vienu no topos iekļautākajām relīzēm portālā "Resident Advisor" (pasaules galvenā platforma elektroniskās mūzikas cienītājiem). Starp singla remiksētājiem bija arī producenta līdzgaitnieks lietuvietis Mario Basanov, bet videoklips tika filmēts melodrāmas žanram raksturīgā manierē noslēpumainu Lietuvas skatu fonā.

Pagājušajā gadā "Downtown Party Network" izdeva divus hītus – "In The Air / Call On Me" uz Berlīnes "Dirt Crew" un "Disco Ball Drama" uz "Futureboogie". Pēdējo no tiem aizpagājušajās brīvdienās savā "Essential Mix" BBC Radio 1 spēlēja leģendārais franču dīdžejs un producents Etienne De Crecy!

Pasākuma sākums 22:00.

Ieeja no viesu saraksta līdz 01:00 – 5 €, vēlāk -7 €, pārējiem – 7 €. Ar studentu kartēm ISIC un RSU – 5 € visas nakts garumā. Pieteikšanās viesu sarakstam pa e-pastu info@ambermuse.com vai bezmaksas mobilajā aplikācijā "Amber Muse" (iOS: goo.gl/I0K6e7, Android: goo.gl/KG0GXp).

Atbalsta: "DanceRadio.lv", "Dance Box".

Video dziesmai "Downtown Party Network" ft. Eglė Sirvydytė - "Space Me Out": www.youtube.com/watch?v=C75wAlBSIpM.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

RobertSax

Szia, meg akartam tudni az árát.

Robertunsab

Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.

RobertSax


ienāktreģistrēties