Rīgā notiks "Electric Light Orchestra" jubilejas koncerts

Levs Berezins, 05.08.2015., 07:44

"Electric Light Orchestra" labākie hīti tiks izpildīti ar Filu Beitsu (Phil Bates) un Berlīnes Stīgu ansambli 11. septembra vakarā, Rīgas Kongresu namā, piedaloties arī īpašam viesim – grupai "Zodiaks".

Rīgā notiks "Electric Light Orchestra" jubilejas koncertsPirmoreiz vēsturē Latvijas skatītājiem ir iespēja pilnā mērā izbaudīt britu grupas "Electric Light Orchestra" nemirstīgo mūziku. Grupas četrdesmitgadīgā jubileja tiks atzīmēta ar pusotras stundas ilgu talantīgā grupas locekļa Fila Beitsa uzstāšanos, viņa mūziķu, kā arī Berlīnes Stīgu ansambļa mūziķu pavadībā.

"Electric Light Orchestra" uzstāšanos Rīgā ir vienīgā iespēja izbaudīt tādu mūziku, kura ir unikālā klasisko stīgu instrumentu skaņu un roka harmoniskā vienprātība polifoniskajā sakārtojumā. Tāds sakārtojums ir īpašība, kura atļauj jaunu, neparastu klasiskā roka hītu izpratni.

Fila muzikālā karjera bija sākusies ar uzstāšanos "Quill" un "Tricker" grupās, bet nu jau 1978. gadā viņš kļuva par mūziķīti, kuram piemīt gods atvērt ELO koncertus viņu pasaules turnejas "Spaceship" laikā. 1993. gadā pateicoties Fila draugam un ELO dibinātājam Kellijam Groukattam, Beits kļuvis par solo-ģitāristu, komponistu un arī vadošo vokālistu. Fila radošais dzīves posms tika turpināts duetā ar ELO dibinātāju Miku Kaminski (Blue Violin) un vēlāk arī "The Bev Bevan Band" projektā kopā ar Bivu Bivenu un Džefu Linnu, laika posmā no 2003. līdz 2005. gadam arī "Bev Bevan’s Move". Vēlāk, 2007. gadā, Fils dibināja ELB ("Electric Light Band") Vācijā. Ar Tīnu Makbeinu un Miku Kaminski kopējais projekts "Beatles, Blues and Blue Violin" (BBBV) 2011. gadā beidzās ar kopējo apvienošanos "Electric Light Orchestra Classics".

Tieši šī lieliskā mūziķu komanda jau šo ruden viesosies un uzstāsies Rīgā. Turklāt arī grupa "Zodiaks" iepriecinās Latvijas publiku ar savu sniegumu. Grandiozie mūziķi piedāvās skatītājiem savas labākās kompozīcijas vienlaicīgi godinot lieliskās grupas hītus.

Biļetes pieejamas visās "Biļešu Servisa" kasēs.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties