Radio Pieci.Lv būs ekskluzīvas reportāžas no "Eirovīzijas" Vīnē

Laura Elizabete Vanaga, 21.05.2015., 08:36

Grupa "Transleiteris" ir devusies uz Austrijas galvaspilsētu Vīni, lai jau no šodienas, 20. maija Latvijas Radio 5 – Pieci.lv (Pieci.lv) ēteram veidotu īpašas reportāžas no "Eirovīzijas" starptautiskā dziesmu konkursa un mājās palikušos iepazīstinātu ar notiekošo, ko neatklās citviet.

Radio Pieci.Lv būs ekskluzīvas reportāžas no "Eirovīzijas" VīnēPiecu dienu garumā līdz pat 24. maijam vairākas reizes dienā Pieci.lv ēterā sazvanīsies ar grupas "Transleiteris" mūziķiem Edžu Ķaukuli un Lauri Mihailovu par notiekošo "Eirovīzijā", tiks piedāvātas intervijas ar Latvijas pārstāvi Aminatu, citiem "Eirovīzijas" dalībniekiem un dziesmu konkursa uzvarētāju. Edžus un Lauris veidos arī aizraujošas audio un video reportāžas un ieskatīsies tikai vien dažiem pieejamajās dziesmu konkursa aizkulisēs, kā arī viesosies konkursa noslēguma ballītē. Video un foto ar "Transleitera" aktivitātēm dziesmu konkursā būs pieejami interneta vietnē pieci.lv un Pieci.lv sociālajos kontos YouTube un Instragram.

"Eirovīzijas" dziesmu konkurss notiks jau sešdesmito reizi, šogad – Austrijā. Latvijas pārstāve Aminata Savadogo ar dziesmu "Love Injected" piedalīsies otrajā pusfinālā, kas notiks 21. maijā. Savukārt sestdien, 23. maijā, plkst. 22.00 Pieci.lv ētera balss un dīdžejs Toms Grēviņš kopā ar Valteru Frīdenbergu komentēs "Eirovīzijas" dziesmu konkursa fināla tiešraidi LTV1. Toms Grēviņš būs arī starp tiem žūrijas pārstāvjiem, kas, novērtējot citu dalībnieku priekšnesumus, veidos pusi no Latvijas piešķirtajiem punktiem konkursantiem.

Latvijas Radio 5 – Pieci.lv ir jauniešu sabiedriskais medijs un vienīgais radio Latvijā, kurā netiek atskaņotas reklāmas. Pieci.lv apvieno dažādu dzīvesstilu un viedokļu līderus, veidojot sabiedriskā medija platformu, caur kuru augt un attīstīties dažādu subkultūru piekritējiem. Klausieties Pieci.lv radio uztvērējos – Rīgā 93.1 FM, Ventspilī 96.5 FM, Liepājā 102.1 FM, Valmierā 89.5 FM, Rēzeknē 103.8 FM, Daugavpilī 104.0 FM – internetā pieci.lv un bezmaksas mobilajā lietotnē. Par Pieci.lv programmas jaunumiem ir iespējams uzzināt sociālajos tīklos Facebook www.facebook.com/piecilv, Twitter twitter.com/piecilv, YouTube www.youtube.com/user/PieciLV, Instagram instagram.com/piecilv un Draugiem.lv www.draugiem.lv/pieci/.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties