Grupa "Dziļā Nemaņā" klausītāju vērtējumam nodod dziesmu

"Dziļā nemaņā" menedžments, 23.09.2010., 10:41

Pēc ilgstoša darba ierakstu studijā grupa "Dziļā Nemaņā" ir gatava saņemt klausītāju vērtējumu par savu jaunāko veikumu - dziesmu "Bez noteikumiem".

Neviļus karstākais un aktīvākais darbs pie dziesmas ieraksta sakrita ar šā gada vasaras karstākajām dienām, tāpēc nav brīnums, ka arī pati dziesma ir izdevusies diezgan karsta, aizraujoša un galvenokārt azartiska."Dziļā nemaņā"

"Bez noteikumiem" pauž domu par brīvību, kas mums brīziem tiek ierobežota, iespējams tāpēc dziesma galvenokārt aizraus jauniešus. Īpaši tos, kuros mīt brīvības gars, tos, kuriem netīk sēdēt dīkā un tos, kuriem patīk būt brīviem.

Grupa "Dziļā Nemaņā", kas darbojas kopš 2006. gada, laika gaitā ir nedaudz mainījusi bundziniekus un bassistus. Tās spēlēšanas stils ir mainījies no klasiska jauniešu izpildīta roka uz šo diezgan nopietno un salīdzinoši komplicēto hard rock, alternative metal un pop rock variācijām.

Beidzot grupa ir gatava nodot klausītāju un kritiķu vērtējumam pirmo singlu, jaunā skanējumā, kas tapis ilgā un pacietīgā darbā. Dziesmu "Bez noteikumiem" interesenti varēs dzirdēt skanam radiostacijās jau tuvākajā laikā, kā arī grupas mūzikas profilā draugiem.lv.
 


3 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
endo, 24.09.2010. 05:47:38
Komentāra reitings: 0

atgādina iedomu spārnus :D

kampy, 28.09.2010. 10:25:03
Komentāra reitings: 0

man viņi bij pie favorītiem. kur vecās skaistās dziesmas? kas tas par metālu pēkšņi?
esmu vīlusies

krishs, 28.09.2010. 14:05:04
Komentāra reitings: 0

cik var spelet to ko spele lielakais vairums?

nav jau gluzi metals! :D

vecas dziesmas nekur nav pazudusas! ir!!!

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany

Dia duit, theastaigh uaim do phraghas a fháil.

Robertunsab


ienāktreģistrēties