Dziedātāja Jolka uzstāsies Dzintaru koncertzālē

Levs Berezins, 30.03.2015., 10:48

29. jūlijā, Jūrmalā, kopā ar pilnu mūziķu sastāvu uzstāsies neatkārtojamā dziedātāja Jolka.

Dziedātāja JolkaDziesmas "На большом воздушном шаре", "Прованс", "Около тебя", "Сны", "Мальчик-красавчик" zina visi. Jolka - īstajā vārdā Jeļizaveta Ivanciva (Елизавета Иванцив) - iepriecina ar jaunām dziesmām savas daiļrades cienītājus. Nesen tika izdots viņas piektais studijas albums "#Небы".

"#Небы" ir Jolkas iemīļotais mirkļbirka, ko viņa izmanto sociālajos tīklos, ievietojot tajos neticamas debesu fotogrāfijas, un izsakot visas tā brīža domas un jūtas. "Mēs reti paceļam skatienu uz augšu, reti apstājamies ikdienas steigā, reti ieraugām visu apkārt esošo skaistumu," filozofē dziedātāja.

Albumā ir iekļautas visdažādākās dziesmas – tās stāsta par būtiskām pārmaiņām viņas dzīvē, par mīlestību, par cilvēkiem, par laimi, kas ir visapkārt un liek mums smaidīt, par mājām, par pilsētu, par debesīm.

Jolka ir gatava eksperimentēt un pārkāpt robežas, tomēr paliek pilnībā atpazīstama un saglabā līdzsvaru starp kvalitatīvu mūziku, prasmīgu aranžējumu un šīs mūzikas pieejamību visplašākajam klausītāju lokam.

2015. gada 29. jūlijā unikālā atmosfērā Dzintaru koncertzālē notiks koncerts, kurā skanēs dziesmas no jaunā albuma un iemīļoti hīti. Jolkas koncerti vienmēr paiet vienā elpas vilcienā: dziedātāja izstāsta savus stāstus, sapņus un fantāzijas. Viņas dziesmās skan vēlme padarīt pasauli labāku un klausītājus – laimīgākus.

Atgādinām, ka 2011. gadā dziesma "Прованс" padarīja Jolku populāru un viņa tika nominēta trim prēmijas "Муз-ТВ" balvām. Jolka divas reizes (par dziesmām "Мальчик-красавчик" un "Прованс") ir ieguvusi prēmiju "Zelta gramofons / Золотой граммофон" un ir kanāla "MTV" prēmijas "RMA" nominante.

Biļetes no 28. marta ir nopērkamas www.bilesuserviss.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties