"Double Faced Eels" izsludina konkursu

Baiba Skujeniece , 10.08.2010., 21:51

Gatavojoties šajā rudenī laist klajā savu trešo studijas albumu, grupa "Double Faced Eels" aicina ikvienu interesentu piedalīties albuma CD noformējuma radīšanā.

No 6. līdz pat 18. augustam visi, kas vēlas cīnīties par vērtīgām balvām tiek aicināti piedalīties īpašajā CD vāka konkursā, iesūtot tam savus radošos darbus.

Konkursam iesūtītie darbi tiks izvērtēti divās konkursa kārtās un kopumā konkurss norisināsies no 6. līdz 31. augustam. Konkursa uzvarētājs saņems balvā iespēju doties divu dienu braucienā uz Lietuvu (Klaipēda un Palanga) divām personām. Tieši uzvarētāja darbs arī būs tas, kas rotās grupas DFE nākamā albuma vāku, kā ar ī reklāmas tūres plakātus. Savukārt citi labāko darbu autori saņems vērtīgas balvas un veicināšanas dāvanas no konkursa sadarbības partneriem un pašas grupas. Sīkāk ar konkursa noteikumiem var iepazīties konkursa nolikumā, kas atrodams grupas oficiālajā mājas lapā un draugiem.lv mūzikas sadaļā grupas profilā.

Konkursu jaunā albuma noformējumam grupa DFE rīko sadarbībā ar tūrisma aģentūru "Ozolciems Tūre", kas arī piedāvā konkursa galveno balvu. Savukārt kā lielākie draugi jāmin "Latviešu Radio" un portāls "Draugiem.lv", kur norisināsies konkursa otrā kārta, kā arī "Uzvelc kreklu.lv’ un solāriju tīkls "Pludmale", kuri gādās par balvām labāko darbu autoriem un aktīvākajiem konkursa sekotājiem.

Konkursa mērķis ir ne vien tikt pie interesanta uz oriģināla jaunā albuma noformējuma, bet arī ļaut izteikties saviem faniem un visiem, kas vēlas radoši izpausties, kas grib tikt pamanīti un novērtēti. Lai kļūtu par konkursa dalībnieku nav nepieciešamas īpašas profesionālas iemaņas, vien radoša pieeja un uzdrīkstēšanās. Konkursa dalībniekiem nav noteikta nekāda vecuma robeža, vai kādi citi ierobežojumi. Ikviens, kas jūt sevī snaužam talantu, tiek aicināts brīvi izteikties un parādīt, ko spēj visai Latvijai.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties