Discomania Cup 2010 noslēguma pasākums

Lauris Kupčs, 18.08.2010., 22:41

27. augustā plkst. 15:00 Liepājā koncertdārzā "Pūt, vējiņi!" norisināsies dīdžeju konkursa Discomania® Cup 2010 noslēguma pasākums, kurā uzstāsies konkursa laureāti kopā ar Latvijas klubu vidē pazīstamām personībām Bogdan Taran, Mixmaster A.G. un Ratz Lukas.

Pasākuma dienas daļā paredzētas pludmales volejbola sacensības starp čempionāta Dj, kā arī Discomania.lv "radošā darbnīca", kurā Discomania® pasniedzēja Dj Hipp uzraudzībā, jebkuram pasākuma apmeklētājam tiks dota bezmaksas iespēja iejusties Dj lomā un apgūt pirmās nepieciešamās Dj mākslas iemaņas. Dienas laikā apmeklētājus izklaidēs jaunie Latvijas Dj, izmantojot dažādu Dj tehniku, tai skaitā, plašu atskaņotājus, skaņas apstrādes sistēmas u.c., cenšoties radīt pēc iespējas interesantāku šovu.

No plkst. 21:00 uz lielās "Pūt, vējiņi!" skatuves uzstāsies Discomania® Cup 2010 laureāti – Discomania® Cup 2010 publikas simpātija, Discomania® Cup 2010 labākais House Dj, Discomania® Cup 2010 labākais Tech House Dj un Discomania® Cup 2 010 čempions. Dj turnīra laureāti speciāli šim pasākumam būs sagatavojuši īpašus priekšnesumus, lai pasākuma apmeklētāji tos varētu novērtēt. Vakara kulminācija ir Dj turnīra žūrijas locekļu Bogdan Taran, Mixmaster A.G. un Ratz Lukas uzstāšanās.

Dienas laikā pasākumu Discomania® Cup 2010 līdz pat plkst. 21:00 var apmeklēt bez maksas, bet ieeja uz pasākuma vakara daļu maksās Lvl 3.00.

Discomania® Cup 2010 ir oficiālais rallija "Kurzeme" pirmās dienas "afterparty".
Uz pasākumu tiek organizēts partybus, kas aties no Strēlnieku laukuma, 27. augustā plkst. 12:00. Pieteikties uz partybusu var rakstot uz e-pastu cup@discomania.lv. Maksa – Lvl 8.00, kurā ir iekļauts transports no Rīgas uz Liepāju un atpakaļ, kā arī biļete uz pasākumu. Vietu skaits ierobežots, tā kā pasteidzies!

Diskžokeju turnīrs Discomania® Cup tiek organizēts jau trešo reizi, kas ir lielākās šāda tipa sacensības Latvijas mērogā. Šogad turnīrā piedalījās 40 diskžokeji no visas Latvijas. Šis konkurss ikvienam dalībniekam sniedz iespēju apliecināt savus talantu, spēlējot publikai un turnīra žūrijai, cīnīties par titulu Discomania Cup čempions, kā arī iegūt savā īpašumā vērtīgas balvas.

Jau no 21. aprīļa, katru trešdienu dīdžeji spēlēja setus klubā "Mad House" un cīnījās par iekļūšanu labāko četriniekā. Dalībnieku uzstāšanās katrā posmā tika sadalīta grupās pa 4 dalībniekiem katrā. Uzstāšanās laiks visos posmos katram dalībniekam tika dotas 30 minūtes un Dj bija jāizmanto vismaz septiņi skaņdarbi. Dīdžeju priekšnesumu vērtēja žūrija, kuru veido septiņi Latvijā atzīti diskžokeji – Ratz Lukas (Discomania.lv), Mixmaster A.G., Bogdan Taran (Dance Box vadītājs), [Ex] da Bass (Ehr Party Service vadītājs), Johny Adroit (Discomania Cup ’08 uzvarētājs), Electricano (Dj konkursa Movida Corona ‘09 uzvarētājs) un Andre Crash (Dj aptaujas Dj Top ’09 uzvarētājs).

Plašāka informācija par Discomania® Cup 2010 turnīra oficiālajā mājas lapā - www.discomaniacup.lv.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany

Dia duit, theastaigh uaim do phraghas a fháil.

Robertunsab


ienāktreģistrēties