Depo uzstāsies producenta Ross Robinson aprūpētie MOPA

Klubs "Depo", 24.03.2010., 22:52

Pirmdien, 29. martā "Depo" uzstāsies Francijas trio "My Own Private Alaska".

Slavenu vārdu cienītājus noteikti piesaistīs fakts, ka savā aprūpē šo trio ņēmis producents Ross Robinsons, kurš producējis grupas jauno, marta sākumā iznākušo albumu Amen un izdevis to savā ierakstu kompānijā I Am Recordings. Ross Robinsons ir panākumiem bagāts producents, kurš producējis slavenākos albumus tādām grupām kā Slipknot, Sepultura, Korn, Limp Bizkit, The Cure, Deftones, Norma Jean, daudzām citām.

Pie viena der atzīmēt, ka jauno albumu miksējis Ryan Boesch, kurš strādājis arī ar Klaxons, Peaches, Eels, Foo Fighters, Sheryl Crow, citiem, bet māsterējis Alan Douches, kurš strādājis ar Converge, Dilnger Escape Plan, Mastadon, citiem.

My Own Private Alaska pastāv kopš 2007. gada un kopš tā laika pasauli pārsteigusi ar savu neparasto skanējumu. Grupas sastāvā ir 3 dalībnieki – virtuozs klasiskais pianists, ekspresīvs bundzinieks, skaļi savu sāpi izkliedzošs screamo vokālists. Metāls bez ģitārām!

Pēc pieejas (izpildīt metal ar netradicionāliem instrumentiem), bet ne pēc skanējuma trio varētu salīdzināt ar Apocalyptica. Skanējums tuvs death metal vai screamo, kurā ir arī klasiskās mūzikas un džeza elementi. Koncerta laikā visi trīs sēž, kas ļāvis viņus nodēvēt pat sēdošo grupu.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties