"Depo" notiks "Solīds vakars"

Klubs "Depo", 16.12.2009., 12:25

18. decembrī jau ceturto gadu pēc kārtas nedēļu pirms Ziemassvētkiem "Depo" tiek rīkots "Solīds vakars".

Aizsācies 4 gadus atpakaļ vairāk kā joks, gadiem ritot šis pasākums ieguvis arvien noteiktākas aprises. Šajā pasākumā klubā, kurā ierasti skan alternatīva mūzika vienu reizi gadā viss vakars tiek balstīts uz pusgadsimtu vecu popmūziku, džeza standartiem, bet pīrsingotā, tetovētā, rokenrolam tuvā ietērpā ierasti ģērbtā jaunatne velk mugurā vakartērpus un dažs labs pat ņem līdzi savus vecākus. Vienojošs pasākums visām paaudzēm.

Šogad visa galvenā darbība paredzēta kluba lielajā zālē, saviesīgām sarunām atstājot mazo zāli, kur tiks izvietoti papildus galdiņi, bet muzikālo fonu veidos tikai klasiskā mūzika.
Lielajā zālē ar savām klusinātajām, intīmajām, Ziemassvētku noskaņai tuvajām dziesmām vakaru atklās grupa "Sigma".

Pēc tam uzstāsies absolūta meiteņu grupa "Vakara Proje"Voiceks Voiska"kts", kas tika izveidota speciāli vienam koncertam "Depo" septembrī, piesaistot meiteņu saksofonu kvartetam ritma grupu un dziedātāju. Viņu repertuārā ir jautru ballīšu mūzika - kaut kas no džeza, kaut kas no funk un vēl šis tas.

Vakara turpinājumā spēlēs trakulīgā ska grupa "Voiceks Voiska", šoreiz pavisam citādā skanējuma, kas ir daudz rāmāks, kurā pavīd pat džeziskas intonācijas. Ar šādu skanējumu grupa uzstājās Depo 7. dzimšanas dienas ballītē un uzreiz tika nospriests, ka tas lieliski iederas "Solīdajā vakarā".

Vakara koncerta daļu ierasto "7 Pieaugušu Vīriešu" vietā noslēgs grupa "Ziemassvētki", kurā spēlē tie paši vīri tikai mazākā sastāvā. Grupas dalībnieki manīti spēlējot tādās lieliskās pašmāju grupās kā "Soundarcade", "Tesa", "S.I.L.S.", "PND", citās. Šis sastāvs ir ļoti pieprasīts dažādās kāzās un citos saviesīgos vakaros un viņu repertuārā ir tikai 100 procentīgi hīti, tā kā nostāvēt malā nespēs neviens.

Grupu uzstāšanās starplaikos un pēc koncerta par mūziku elegantām dejām parūpēsies dj Guntis. Kā jau šajos vakaros ierasts repertuārā tikai 50-to gadu popmūzika, džezs, Ziemassvētku hīti un cita viegla un veca mūzika.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties