Depo uzstāsies viena no labākajām Norvēģijas pop grupām

Guntis Vanags, 31.01.2011., 19:49

4. februārī Depo uzstāsies Norvēģijas grupa The Loch Ness Mouse. Grupa savā 17 gadu pastāvēšanas vēsturē 2 reizes nominēta balvai par labāko Norvēģijas gada pop albumu un ir neatņemama Norvēģijas lielāko festivālu sastāvdaļa.

Tomēr grupDepo uzstāsies viena no labākajām Norvēģijas pop grupāma ir saglabājusi savu alternatīvo attieksmi un labprāt apgūst jaunas teritorijas, un bez lielām pretenzijām uzstājas arī mazākos klubos.

Grupa centrējas ap dziesmas rakstošajiem brāļiem Jorn un Ole Jahannes Aleskjaer. Grupa izlaidusi 4 albumus, no kuriem 2 arī Asv un Japānas tirgiem. Speciāli Japānas tirgum izlaista arī grupas labāko dziesmu izlase. Grupa ir uzstājusies ne tikai savās mājās, bet arī Zviedrijā, Anglijā, arī Ķīnā.

Recenzējot grupas pēdējo, 2009. gadā izdoto albumu "New Graffiti", prese neskopojas ar tādiem komplimentiem kā "perfekts popa albums", "Norvēģijas labākā popgrupa".

Tikai nevajag satraukties grupas sakarā izdzirdot apzīmējumu "pop", tas nav nekas salkans Reinika garā. Tās mūzika ir gana komplicēta, kā dēļ to drīzāk vajadzētu pieskaitīt džezam. Grupas skanējumā sakausēts r’n’b, pops, džezs. Salīdzināšanai varētu piesaukt tādus izpildītājus kā Erykah Badu, Lauryn Hill, Anita Baker, Aaliyah, John Coltrane, A Tribe Called Quest.

Jaunais albums grupai izdevies daudz alternatīvāks, sarežģītāks un mazāk komerciāls nekā 2 iepriekšējie albumi, par kuriem, tā tika nominēta labākajam gada pop albumam.

Albuma noskaņa mainās no klusinātā un emocionālā Erykah Badu līdzīgajam albuma skaņdarbam "Unwarranted" uz vairāk elektronisko, džezīgu noskaņu pilno "Ask him", kurā izmantoti 2 bungu komplekti un vah-vah ģitāras, no pulsējošās "New Graffiti" uz atmosfērisko trompetes solo vairāk kā 6 minūtes garajā "Hang on to your pearls".
Grupa pie mums ierodas 7 dalībnieku sastāvā.

The Loch Ness Mouse (Norvēģija – pop/ indie/ r’n’b/ džezs)
http://www.myspace.com/thelochnessmouse
http://www.thelochnessmouse.com/

 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties