Depo uzstāsies Igaunijas alternatīvās scēnas leģenda ID REV

Guntis Vanags, 09.03.2011., 15:52

12. martā mums ir tas gods uzņemt patiesu Igaunijas alternatīvās scēnas leģendu un ievērojamāko no igauniski dziedošajām indie grupām Id Rev.

GrupDepo uzstāsies Igaunijas alternatīvās scēnas leģenda ID REVa tika dibināta tālajā 1995. gadā ar nosaukumu Idiootsuse Revolutsioon. Sākuši kā romantiska punk grupa, tās stils piedzīvojis vairākas izmaiņas, savulaik izejot cauri gan indie roka, gan postroka posmam, lai tagad definētu tikai sev raksturīgu stilu. Tagad grupas mūzikā sajaukts labākais no ģitāru popa, elektronikas un Mogwai līdzīga postroka un tas viss papildināts ar jauki naivu dziedātāja un dziesmu autora Neeme Lopp vokālu.

2009. gadā tika piedzīvota grupas atdzimšana pēc 2 gadu koncertēšanas un 8 gadu ierakstu pauzes – grupas šobrīd jau izpārdotais un kulta statusu iemantojušais albums "Sina ei" tika izlaists 2001 gadā beigās. Atgriešanos grupa atzīmēja, izdodot savu trešo albumu "Kuhu Kadus Joie de vivre?". ("Kur mēs zaudējām dzīvesprieku?"), kas tika ierakstīts četru gadu laikā gan Igaunijā, gan Somijā. Kritiķi jūsmīgi uzņēmuši jauno albumu, kā arī vairākos albuma prezentācijas koncertos dzirdēto, atzīmējot, ka grupa šobrīd atrodas savā radoši augstākajā punktā un tās skanējums ir vienlaicīgi masīvs un brīnišķīgs.

Kopā ar Id Rev šajā naktī uzstāsies arī grupa Gaserata, kurai pēdējā laikā tiek piedēvēts labākās vietējās postroka grupas gods.
Ieeja uz koncertu Brīva.

Sestdien, 12.03.
Id Rev (Igaunija – indie)


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties