Depo uzstāsies Krievijas folkroka kulta grupa Troll Bends Fir

Jānis Altmanis, 01.11.2011., 10:44

Troll Bends Fir neapšaubāmi ir Krievijas vadošā grupa žanrā ko varētu dēvēt par "folk-rock-humppa metāls". Mūziķi paši apraksta savu stilu, kā "alus folks".

Depo uzstāsies Krievijas folkroka kulta grupa Troll Bends FirGrupas lirika ir pilna ar slavinošiem vārdiem dievišķīgajam putojošajam dzērienam un smieklīgiem stāstiem par Skandināvijas un Eiropas folkloras pagānu varoņiem.

Troll Bends Fir ir nosvinējusi savu 10.gadadienu, izdevusi 4 albumus, sagatavojusi jaunu koncertprogrammu, kas kļūs par 5. albumu vēlāk, un nospēlējusi vairāk kā 300 koncertus, 50-60 gadā pēdējo 3 gadu laikā.

Koncerti ir grupas spēcīgākais trumpis. To laikā no skatuves plūst spēcīga enerģija, nebeidzama līksmība, koncertu laikā neiztrūkstošas ir neprātīgas dejas.

Grupas dziesmu struktūra un pieeja ir raksturīga metāla žanram, šeit tiek izmantotas viegli fūzētu, kā arī tīru, dinamisku ģitāru skaņa. Unikalitāti grupas skanējumam piedod dažādu folka un etno motīvu iepludināšana tajā. Grupa blakus tradicionālajiem roka instrumentiem izmantota arī īru stabules un vijoli.

Savā dzimtenē TBF ir kļuvusi par kulta grupu un stila klasiku, un pēdējos 4 gados viņi ir piedalījušies visos lielākajās Krievijas roka festivālos, piemēram, "Nashestvie", "Emmaus", "Vozduh", kuri pulcē vairākus tūkstošus cilvēku. Grupa ir neatņemama sastāvdaļa daudzu pilsētu svētkos, dažādos alus festivālos, Svētā .Patrika dienas svinībās un, protams, viņiem ir bijuši daudzi solo koncerti dzimtenē, kā arī daudzās Eiropas pilsētās. Ir dalīta skatuve ar daudzām žanra spēcīgākajām komandām, piemēram, Korpiklaani, Finntroll, Cruachan.

Dalībnieki:
Kostya "Troll" – vokāls, ģitāra
Jetra – vokāls, Īru stabule
Elias - vijole
Skjoldy - bass
Alex – bungas

Ieraksti:
Pub 'Holostyak Demo 2003
Troll' Gnet El', 2003
Hangoverlainen Juhlat, 2005
Konung Hop, 2007
1516/Орден Пресветлого &, 2009
Hoplnir EP, 2011

Resursi internetā:
http://www.myspace.com/trollbendsfirofficial
http://www.facebook.com/trollbendsfir?sk=info
VIDEO - http://www.youtube.com/watch?v=EOW5VTXDS00
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties