Daumanta Kalniņa kvinteta koncerts

Valters Mucenieks, 21.10.2015., 08:32

Ceturtdien, 22. oktobrī plkst. 19.00 Kultūras pilī "Ziemeļblāzma" aicinām uz džeza mūziķa, dziedātāja, "Riga Jazz Stage 2015" ieguvēja Daumanta Kalniņa kvinteta jauno koncertprogrammu.

Daumanta Kalniņa kvinteta koncertsKoncertā būs dzirdamas Daumanta Kalniņa un grupas mūziķu oriģinālkompozīcijas, kā arī pasaulē slavenu džeza mūziķu radītie skaņdarbi, tostarp Teloniusa Monka (Thelonius Monk), kas Latvijā zināms salīdzinoši maz, skaistā kompozīcija "Pannonica" ("Little Butterfly"), kā arī ekspresīvā "Well you needn`t".

Grupas sastāvā muzicēs Daumants Kalniņš (vokāls), Mārcis Auziņš (ģitāra), Kristaps Vanadziņš (tautsiņinstrumenti), Toms Poišs (bass) un Rūdolfs Dankfelds (bungas).

"Skanējumam raksturīga stilistiska sintēze, kas raksturo kvinteta skanējumu – ir jūtama ne tikai džeza, bet arī populārās un klasiskās mūzikas ietekme. Katrs kvinteta dalībnieks ir spilgts solists un improvizācijas meistars, līdz ar to instrumentālistu loma ir vienlīdz svarīga ar vokālo sniegumu, veidojot kopējo muzikālo līniju", par koncertprogrammu teic talantīgais džeza dziedātājs Daumants Kalniņš.

Koncerta biļetes EUR 7.00, skolēniem, studentiem un pensionāriem EUR 5.00. Biļetes uz koncertu pieejamas Kultūras pils "Ziemeļblāzma" informācijas centrā, kā arī "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā. Sēdvietas koncertā nav numurētas, tādēļ, lai ieņemtu labāko sēdvietu, aicinām uz koncertu ierasties laicīgi!


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties