"Daudz vairāk" par mums un par jums

Sanija Pastare, 04.10.2010., 10:10

Grupa "CanZone" nodod klausītājiem savu pirmo singlu "Daudz vairāk" . Par ko stāsta šī dziesma, un cik daudz tā attiecas un katru no mums, vai uz katru no jums, uzziniet to noklausoties.

Pirmais "CanZone" singls, kurš nodots vairākām radio stacijām, ir kā jauns solis pēc labi padarīta darba gan studijā, gan mēģinājumu telpā, gatavojot jaunu programmu. Dziesmas teksta autors -grupas ģitārists Raivo, stāsta, ka dziesmas nesto domu varētu paust ar diviem virsrakstiem: atkarība no naudas un sirdsapziņa.

"Katram cilvēkam būtu jāvar uzrakstīt eseju priekš sevis par tēmu, cik tālu katra sirdsapziņa ļauj iet, lai apmierinātu atkarību pēc naudas. Dziesma katru aicina aizdomāties par to, kādu līgumu katrā cilvēkā slēdz sirdsapziņa un atkarības; varbūt tās ir kara vai tikai pamiera situācijā? Klausītājiem vajadzētu aizdomāties, ka šādam līgumam starp naudu un sirdsapziņu tomēr nevajadzētu būt, un dziesma pauž ironiju par to..." saka Raivo. Dziesma pamazām ieņem savu vietu jau dažu radio staciju dziesmu listē , piem. Latviešu radio un Valmieras radio, un, protams, portālā www.draugiem.lv šī dziesma ir nodota apmeklētāju balsojumam.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties