"Das Sonntags Legion" singls no gaidāmā albuma

Ģirts Strumpmanis, 20.01.2010., 11:54

Psihedēliskā folka grupa "Das Sonntags Legion" piedāvā pirmo skaņdarbu "Erzahlung Nr 4" no martā gaidāmā debijas albuma "Acid Rain Will Eat Our Culture".

Albumā iekļauti 9 skaņdarbi, ko varētu raksturot kā instrumentāli orientētus, atmosfēriskus, nepieradinātus un brīžiem tumšus, taču izkoptus skaņas vēstījumus, kas ir patiesi un nepiespiesti savā vienkāršībā un melodijās.

"Das Sonntags Le"Das Sonntags Legion"gion" ieroču arsenāls sastāv no četrām ģitārām, vijoles, čella, bungām un vokāla un tā ierindās soļo mūziķi, kas pazīstami pēc savas darbības grupās Soundarcade, S.I.L.S, Backflow, Inokentijs Mārpls, Tesa, Silards, Versus, PND u.c.. Grupa sevi pieteica 2007. gadā piedaloties Latvijas Universitātes Jauno mūzikas grupu konkursā, kurā guva pārliecinošu uzvaru, vēlāk jau ar līdzīgiem panākumiem startēja citos vietējos un starptautiskā mēroga konkursos.

Klausītājs var sagaidīt gan 3 minūšu instrumentālas liriskas poēmas, gan 10 minūšu kompozīcijas ar "sačakarētas" simfonijas uzbūvi, kurās sprēgā un kauc ģitāras, virpuļo stīgu aranžejas un caur analogu atsperes reverberatoru skan vārdi par nemieru, sapņiem, spēka un atelpas meklējumiem...

"Svētdienas Leģiona ietekmes lielā mērā meklējams kino un kino mūzikā. Albuma atmosfērā liela nozīme ir tādiem kino mūzikas komponistiem kā, piemēram, Paulam Džovanni (Wickerman), Dino Laurentisam (Conan the Barbarian) utt. Albums ir izdevies tieši tāds, kādu to vēlējāmies dzirdēt – brīžiem gaudojošs, brīžiem graujošs, bet kopumā nesamākslots un dzīvs," par albuma stāsta "Das Sonntags Legion" dalībnieki.

Das Sonntags Legion - Erzahlung Nr 4


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
čalis, 26.01.2010. 20:15:51
Komentāra reitings: 0

Super!

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties