"Das Boot" uz kuģa "Vecrīga" klāja 25. jūlijā

Bogdan Taran, 15.07.2015., 13:17

Sestdien, 25. jūlijā, "Amber Muse" turpinās vasaras pasākumu sēriju "Das Boot" uz kuģa "Vecrīga" klāja ar dzēriena "Metaxa Honey Shot" atbalstu.

DJ LonaPar galveno viesi gaidāmajā pasākumā kļūs DJ Lona no Berlīnes, kopā ar kuru pie pults stāsies DJ Dmi3, Ze Ivarzz un pasākumu organizatori – duets Taran & Lomov. Visi dīdžeji spēlēs mūziku tikai no vinila platēm.

Visiem "Das Boot" spēlējošajiem dīdžejiem plates ir datu nesējs, kas pazīstams ļoti tuvu un ne pēc nostāstiem: katrs no viņiem ir sācis spēlēt tieši uz platēm. Šodien, kad vinilam iestājusies savdabīga renesanse (pārdošanas rādītāji sasniedz apjomu, kas bijis pirms 20 gadiem), visi no pasākuma dīdžejiem turpina papildināt savas kolekcijas, un 25. jūlijā ir gatavi dalīties mūzikā ar ekskluzīvā pasākuma apmeklētajiem, kura ietilpība ir ierobežota – uz klāja varēs kāpt tikai 130 cilvēki.

DJ Lona bija viena no iniciatoriem Baltijas dīdžeju dalībai pēdējā "Berlīnes Love Parade" 2006. gadā un uzstājās uz pārvietojamās platformas "Baltic States" kopā ar trīs reģiona valstu pārstāvjiem, kuru vidū bija arī Bogdans Tarans. 2000-šo gadu vidū DJ Lona piedalījās lielajos festivālos "Caines Beach Party" Liepājā un "Summerhouse" Kaunatā, kā arī spēlēja leģendārajā klubā "Nautilus". Bijusī tautiete jau ilgāku laiku dzīvo Vācijas galvaspilsētā un ik pa laikam viesojas Rīgā ar vinila setiem.

DJ Dmi3 un Ze Ivarzz sāka spēlēt mūziku 1990-to gadu otrajā pusē, un, ja Dmi3 šobrīd ir rets viesis ballītēs – izņēmuma kārtā viņš to dara tikai ekskluzīvi priekš "Amber Muse", tad Ze Ivarzz bieži uzstājas dažādās pilsētas vietās. Max Lomov ir viens no aktīvajiem Rīgas elektroniskās mūzikas skatuves dalībniekiem, viņš ir viens no leibla "Amber Muse" dalībniekiem, kura paspārnē produktīvi producē mūziku studijā tādu projektu ietvaros kā Taran & Lomov un Phonetica (kopā ar Bogdanu Taranu un ZaZzy).

Uzkāpšana uz kuģa "Vecrīga" sāksies 21.30, kuģis dosies ceļā 22.00, atgriešanās piestātnē 02.00. Biļetes iepriekšpārdošanā mājas lapā "Resident Advisor" par 10 un 13€ (+ komisijas maksa): www.residentadvisor.net/event.aspx?733920. Uz kuģa "Vecrīga" – biļetes par 10€. Telefons uzziņām: +371 29896138. Biļešu cena pie ieejas (ja būs brīvas vietas) – 15€.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany

Dia duit, theastaigh uaim do phraghas a fháil.

Robertunsab


ienāktreģistrēties