Bob Wiseman un grupa "Immanu El" klubā "Depo"

Klubs "Depo", 14.02.2010., 15:11

16. februārī uz nelielās "Depo" skatuves būs iespējams vērot 2 lieliskus izpildītājus - ievērojamo Kanādas dziesminieku, multimākslinieku Bob Wiseman un jauno, daudzsološo Zviedrijas postroka cerību, grupu "Immanu El".

Par Kanādas Tomu Veitu dēvētais Bob Wiseman ir bijis vairāku slavenu Kanādas grupu dalībnieks, viena no zināmākajām pie mums varētu būt The Hiden Cameras. Tāpat viņš kā viesmākslinieks ir spēlējis ar tādām grupām kā Wilco, Final Fantasy, The Walflowers, Feist, Barenaked Ladies. Tāpat viņš ir sarakstīji un ierakstījis mūziku vairākām filmām, teātra izrādēm, producējis ierakstus mūziķiem Ron Sexsmith, Bruce Mcculloch, The Lollipop people un daudziem citiem.

Kā dziesminieks Bobs darbojas no 1984. gada un kopš tā laika viņš izdevis vairāk kā 10 albumus. Sākot ar 2000. gadu viņš ir aizrāvies ar filmu taisīšanu un no šī laika viņa uzstāšanās ir tādas kā improvizētas teātra vai drīzāk mēmā kino izrādes, kurās tiek rādītas viņa paša taisītās filmas, kurām viņš pats uz vietas izpilda skaņu celiņu, kā arī pats līdzdarbojas uz ekrāna redzamajai darbībai.

"Immanu El" 2004. gadā izveidoja toreiz tikai 16 gadus vecie dvīņubrāļi Stranbergi. Grupas debijas EP Killerwhale tika nekavējoties izpirkts. Jau izdevniecības And The Sound Records paspārnē 2007. gadā tika izdots albums They’ll Come, They Come, bet pagājušā gada nogalē albums – Moen. Visi albumi ir saņēmuši lieliskas atsauksmes no visas pasaules, piemēram, grupai tika veltīti epiteti "viena no lielākajām Zviedrijas popmūzikas cerībām". Grupa ir nospēlējusi vairāk kā 100 koncertus vairāk kā 20 valstīs un ir stabili iekļāvusies augstākajā postroka līgā par ko liecina kaut vai fakts, ka tās koncertus Eiropā organizē Vācijas koncertu aģentūra Gastspielreisen, kuras paspārnē ir arī tādi izpildītāji kā Arms and Sleepers, Caspian, Laura Veirs, citi.

Grupas mūziku ļoti ir ietekmējis postroks, kuram tā pretēji tradīcijām pievienojusi arī atmosfērisku vokālu, rezultātu varētu salīdzināt ar stila standartiem - Sigur Ros, Explosion in the sky un Mogwai.

Ieeja 3 Ls, 2 Ls ar flaijeri (drukā no www.klubsdepo.lv ).


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties