"Bi-2" koncertu Mežaparkā atklās slavenā grupa "Tesla Boy"

Levs Berezins, 29.06.2015., 06:34

16. augustā Mežaparka Lielajā estrādē grupa "Tesla Boy" atklās "Bi-2" koncertu, kas notiks Rīgas pilsētas svētku ietvaros.

Grupa "Tesla Boy""Tesla Boy" ir neatkarīga Krievijas estrādes popgrupa ar elektroniskās mūzikas ievirzi, kura dziesmas izpilda angļu valodā. Muzikālo apvienību četru cilvēku sastāvā 2008. gadā dibinājis Antons Sevidovs, kurš piesaistījis mūziķus - Leonīdu Zataginu, Mihailu Studņicinu un Staņislavu Astahovu.

Grupas "Tesla Boy" video: www.youtube.com/watch?v=ybyHYreTkHw.

Šis ir viens no veiksmes stāstiem plašajā krievu mūzikas estrādē, jo "Tesla Boy" ir kļuvusi par laikmetīgās krievu jaunatnes simbolu, kura līdz šim klausījusies tikai rietumvalstu popmūziku. Neviens pat iedomāties nevarēja, ka grupa no Krievijas iekļūs prestižā britu žurnāla "Q" reportāžās, ka to pamanīs Lady Gagas producents Martins Kirzenbaums, aktieris Džareds Leto un franču kulta paraugs Kitsune...

"Tesla Boy" ir vienīgā mūsdienu Krievijas grupa, kura lepojas ar sistemātiskiem un regulāriem uzaicinājumiem vieskoncertos ārpus valsts robežām. Grupa ir ļoti noslogota, jo viesturneju pieprasījumi brīžiem pārsniedz fiziskās iespējas.

Pērn radiostacijā Megapolis FM startēja iknedēļas grupas šovs, - šo autorraidījumu vada Antons Sevidovs un Leonīds Zatagins, piedāvājot interesantu saturu un, protams, pašu hītus.

Grupa tikai pērn vien ir izlaidusi divus singlus, divus videoklipus un pašu jaunāko albumu "The Universs Made of Darkness". Ar šo albumu mūziķi jau viesojušies ar "Night Tour" 11 pilsētās, kurās savākuši pilnas skatītāju zāles. Paralēli koncertiem Krievijā, grupa viesojusies arī festivālos "Escapemusicfest", "Mysteryland" ASV, "AIM Festival" Kanādā un citur.

Šogad "Tesla Boy" pirmoreiz snieguši akustisko koncertu Sanktpēterburgā un tagad viņiem ir gana liela pieredze elektroniskos mūzikas instrumentus mainīt arī uz akustiskajiem, tādējādi savus hītus padarot daudzveidīgākus un izpildīt jaunos, skatītājiem vēl interesantākos aranžējumos.

Koncepcija, formāts, dziesmu teksti un mūzika ir tikai un vienīgi grupas "Tesla Boy" dalībnieku veikums, un tas ir neatkarīgs un patstāvīgs projekts.

Biļetes visās "Biļešu Servisa" kasēs.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany

Dia duit, theastaigh uaim do phraghas a fháil.

Robertunsab


ienāktreģistrēties