Bērnības Milicija + Nepilngadīgā Anna + Dj Imants Daksis

Lena Sme, 23.03.2011., 10:06

"Piektdien, 25. martā no plkst. 22:00 Studentu klubā notiks pasākums ar nosaukumu "Šaursliežu dzelzceļš visneiedomājamākajā vietā", kas veltīts komunistiskā genocīda upuru piemiņas dienai. 1949. gada 25. martā uz Sibīriju tika deportēti vairāk nekā 42 tūkstoši cilvēku. Pasākumā uzstāsies grupas "Bērnības milicija" un "Nepilngadīgā Anna", DJ lomā iejutīsies Imants Daksis.

Bērnības milicija"Bērnības milicija", kuras dalībnieki savulaik mēdza mainīties ar instrumentiem ik pēc katras dziesmas, nu ir kļuvuši stabili gan skanējumā, gan sastāvā – pašlaik grupa muzicē kā trio, kurā bez Jura Simanoviča noskaņu melodijām un tekstiem spēcīgu muzikālu līniju veido tieši bungu precizitāte un basģitāras dziļums. Grupai marta sākumā ir iznācis jauns EP "Nevietā". (www.draugiem.lv/bernibasmilicija)
"Nepilngadīgā Anna", lai arī pie saviem debijas ierakstiem pašlaik vēl tikai strādā, nu jau ir ieņēmusi stabilas vērtības lomu daudzu klausītāju sirdīs. Grupas līderis Gatis ir gandrīz nepilngadīgs jaunietis, lielisku ideju pilns, muzikāli vispusīgs un jaunības maksimālisma iekurbulēts, sapulcējis ap sevi visdažādākos cilvēkus (no nepilngadības līdz pensijas vecumam) un instrumentus (ir gan 2 vijoles, gan mežrags, gan čells). Paši viņi ironiski raksturo savas dziesmas kā melodisko šlāgermūziku. (www.draugiem.lv/nepilngadigaanna)
Dzīvās mūzikas starplaikos par muzikālo noformējumu rūpēsies Imants Daksis, kas pirmo reizi iejutīsies DJ lomā un piedāvās visdažādākās dziesmas no Sibīrijas panka līdz kretīniskai popmūzikai. Katru trešdienu Imants kopā ar Uldi Rudaku vada raidījumu Bīstami gadi radio Naba viļņos; ir paredzēts, ka arī šīs nedēļas radījums tiks veltīts 1949. gada notikumiem.

Ieeja klubā no plkst. 22:00
Ieejas maksa: 2,00 Ls
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties