Balkan-SKA Party

Dmitry Odinoky, 06.05.2010., 21:39

21. maijā "Mēdiju stacijā" notiks karstākā sezonas ballīte – "Balkan-SKA Party".

Ugunīgs regeja, ska, Balkānu mūzikas, klezmera, vara tauru un laba garastavokļa kokteilis liks jums dejot līdz rīta gaismai! Kājām apstāties neļaus eksp  lozīvā tempa meistari "KuchenBeat" un īpašie viesi no Sanktpēterburgas – grupa "Opa!". Jūs arī gaida traks Balkānu mūzikas džems ar "Forshpil" un "Pulse Effect" piedalīšanos, kā arī Balkānu diskotēka no DJ Silver Cat.

"Opa!" (agrāk pazīstama kā "Opa Novij God") – estrādes-klubu teatralizēts projekts, kas ne pirmo gadu satriec publiku ar savu neprātīgo enerģētiku. Pedejo 6 gadu laikā Opa! paspēja ierākstīt divus ar pusi albumus, nosvinēt desmitgadu jubileju un pat nofilmēties multenē saundtreka lomā. Grupas "Opa!" mūzika sevī ietver ska taisnumu un Balkānu mūzikas ugunīgumu, neatkārtojamu klezmera šarmu un diksilenda gaisīgumu, regeja liriskumu un šansona atklātību. Spēcīga ritma sekcija savienojumā ar virtuozajiem pūšamiem un apburošu vokālu padara katru grupas koncertu par neaizmirstamu pasakumu.

"KuchenBeat" – vispozitīvākais Latvijas ska projekts, kas nesen nosvinēja savu 5. dzimšanas dienu, kārtējo reizi liks jums kustēties pazīstamos ritmos un piedziedāt mīļākajām dziesmām.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties