Atzīmēsim pēdējās maija brīvdienas ar bezmaksas mini-festivālu

Klubs "Melnā Piektdiena", 27.05.2015., 11:24

Klubs "Melnā Piektdiena" ir sagādājis īpašu dāvanu post roka, granža un alternatīvas mūzikas cienītājiem: bezmaksas ieeja pasākumiem 29. un 30. maijā - "2DMFEST Part I" un "2DMFEST Part II".

29. maijā klubā uzstāsies tādas apvienības, ka "Quanaba", "So Lucid Electreec Feel", "Nation Vibe", "Sunhenge". Īpašais viesis ir grupa "Karmafree".

"Karmafree"

"Karmafree" ir vienīgais live-looping duets Latvijā. Visas skaņas veidojot tikai ar basģitāru, vokālu/beatbox un cilpmašīnām. "Karmafree" ir sadarbojušies ar 2 ārzemju indie leibliem- britu "Live and Dangerous" (izdodot dziesmu "Invisible"), kā arī īru "Elekrokore" (kuri ir izmantojuši dziesmu "Fragile" vispasaules indie dziesmu izlasē). "Karmafree" dzimtene ir Londona, Apvienotā Karaliste. Grupa ir sniegusi koncertus Anglijā, Baltkrievijā un Baltijas valstīs.

"Karmafree" – "Fragile" video: www.youtube.com/watch?v=sxzbCRU6x7A.

30. maijā būs iespēja rokfestivāla apstākļos dzirdēt tādus latviešu post roka un grunge music pārstāvjus kā "Marta Migla", "Plastic Dummy", "The Black Tea", "Chomsky Chess Club" un speciālais viesis no Ventspils – apvienība "Windlines".

"Windlines"

"Windlines" skanējums pamatoti tika salīdzināts ar "Dead Letter Circus", "Karnivool", ko pārliecinoši var nosaukt par Austrālijas skanējumu. Šā stila labākās tradīcijas paņemtas no "Deftones", "Korn" un "30 stm".

Sākums plkst. 20.00, vaļā no plkst. 19.00. Bezmaksas ieeja!


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

MasonSax

Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

beznaeba.xyz

Dyan


ienāktreģistrēties