Ar vērienīgu grupas "Instrumenti" koncertu noslēgs "Spīķeru" festivālu

Rinta Bruževica, 27.08.2010., 18:47

Pirmais Spīķeru festivāls tiks noslēgts sestdien, 28. augustā Spīķeru koncertzāles pagalmā pl. 21.00 ar koncertu "Insperimenti. Intīms eksperiments ar instrumentiem", kurā piedalīsies grupa "Instrumenti" un "Sinfonietta Rīga" solisti.

Ar vērienīgu grupas "Instrumenti" koncertu noslēgs "Spīķeru" festivāluSpīķeru festivāla producents Andris Sējāns: " Sestdienas koncerts būs īsta pirmizrāde – tik daudzskaitlīgā mūziķu sastāvā "Instrumenti" koncertēs pirmoreiz, arī koncerta programmā būs skaņdarbi, kas piedzīvos savu pirmizrādi, un skanējums būs pavisam īpašs, jo speciāli šim koncertam tapuši jauni "Instrumentu" skaņdarbu aranžējumi. Esam priecīgi un jūtamies patiesi pagodināti, ka viens no retajiem šīs vasaras grupas koncertiem Latvijā notiek tieši šeit – Spīķeros. Nebaidamies no rudens, uzvelkam siltas zeķes, nopērkam biļetes un dodamies uz "Instrumentu" insperimentiem Spīķeros!"

VSIA "Latvijas koncerti" sola rūpēties par klausītāju labsajūtu, rodot iespēju katram koncerta apmeklētājam, uzrādot pasākuma ieejas biļeti, saņemt krūzi karstas tējas vai kafiju blakus esošajā restorānā "Merlin" bez maksas.

 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

RobertSax

Szia, meg akartam tudni az árát.

Robertunsab

Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.

RobertSax


ienāktreģistrēties