Andrē debijas albums "Cits Skatiens"

Andrē, 21.10.2010., 06:31

"Dynamic Records" piedāvā hip hop izpildītāja Andrē debijas albumu "Cits Skatiens", kuru var iegādāties taustāmā veidā "Streetshop" veikalos Tērbatas ielā 40 (2. stāvā) un Mūkusalas ielā 71 (Riga Plaza, 2.stāvā), kā arī "Tribal" veikalā (Tallinas ielā 62). Savukārt digitāli varēs iegādāties nāmnedēļ platforma.lv un doremi.lv mājaslapā.

GanAndrē debijas albumu "Cits Skatiens" taustāmi, gan digitāli Andrē debijas albumu var iegādāties arī http://www.andree.lv/

Cena: tikai 3Ls!

Šī gada februāra sākumā hip hop izpildītājs Andrē atsāka darbu pie sava debijas albuma "Cits Skatiens". Albumā ir 15 dziesmas. Dziesmām mūziku veidoja daudzi un dažādi autori: Trakamelodija, 181h, Oriole, Tablis, Shtekers, Rassell, KPC, K-B-P, ansis, Bass Planet u.c.

Debijas albumā piedalās arī dažādi viesmākslinieki, piemēram, Iveta Baumane, Kristina Korvin, Crash, Abas, R-Soul, Elīna Kļaviņa, Oskars Deigelis un dj Aspirins.

Albuma dziesmu tematika ir pārsvarā par dažādām sociālām problēmām un kā tās pārvarēt. Albums ir ieturēts mierīgās noskaņās un dziesmas liek padomāt rūpīgāk par dzīvi, kā arī par apkārt notiekošo dzimtajā valstī. Katra dziesma spēj uzrunāt jebkuru klausītāju. Un mērķis ir dot stimulu nepadoties dzīvē, bet cīnīties.

Par albuma dizainu parūpējās "W-2 Art Design Studio". "Tās ir durvis uz citu pasauli. Uz tādu pasauli, kādu to redzu es. Un jebkuram ir iespēja ielūkoties kaut nedaudz tajā pa atslēgas caurumu vai atvērt durvis pilnībā, lai sajustu šo pasauli," saka mūziķis. "Albuma nosaukums "Cits Skatiens" radās jau diez gan pasen, bet tikai tagad tas atveido manu tagadējo personību. Laikam ejot esmu izaudzis un man vairs nav tāds dzīves skatījums kā agrāk. Tas ir dabiski un pavisam loģiski. Arī pie dziesmām tagad tiek strādāts daudz nopietnāk nekā agrāk. Es tagad skatos uz dzīvi ar pavisam citādāku skatienu," turpina Andrē.

Debijas albuma "Cits Skatiens" dziesmu saraksts:
1. Intro
2. Valstī
3. Cita Pasaule pied. dj Aspirins
4. Cīnies pied. Abas
5. Es Ticu pied. R-Soul un Iveta Baumane
6. Dzīvot Šodienai pied. Oskars Deigelis
7. Paņemt To Labāko pied. Iveta Baumane
8. Domu Lidojums (skit)
9. Mans Ceļš
10. Mūzika
11. Laikam Ejot
12. Draugam
13. Atmiņas pied. Elīna Kļaviņa
14. Suņa Dzīve pied. Kristina Korvin
15. Hip Hops LV pied. Crash un dj Aspirins

Vairāk par Andrē: http://www.andree.lv/ un http://www.draugiem.lv/andre

 

Informatīvi atbalsta: Progressive FM, draugiem.lv, platforma.lv, doremi.lv, hhradio.lv, 181h.lv, podkasts.lv, streetshop.lv, tribal.lv, hc.lv, story.lv, rigarulle.lv, LMK, easyget.lv, 115.lv

 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany

Dia duit, theastaigh uaim do phraghas a fháil.

Robertunsab


ienāktreģistrēties