Amerikāņu šokroka leģenda - W.A.S.P. Tallinā

Estragons, 17.11.2010., 16:55

8. decembrī Tallinas Rock Cafe klubā "Beast of Babylon World Tour" ietvaros savu koncertu sniegs amerikāņu šokroka leģenda - W.A.S.P.

Grupa tiAmerikāņu šokroka leģenda - W.A.S.P. Tallīnāka dibināta tālajā 82. gadā un kopā ar Motley Crue, Ratt un Quiet Riot izveidoja glam-metal skatuvi Los-Andželosā. Popularitātes virsotne ir attiecināma uz 90-iem gadiem, bet vēl joprojām turpina rakstīt albumus un koncertēt visā pasaulē. Tā vienmēr piesaista uzmanību ar saviem šokējošajiem tēliem, dziesmu tekstiem un iespaidīgajām uzstāšanām.

Ar pēdējo albumu Babylon, kas radīts pagājušā gada oktobrī, nemainīgais grupas līderis Blackie Lawless un viņa komanda ir radījuši vēl vienu pērli metāla mākslā, kura ir veltīta gan jaunās, gan vecās skolas faniem. Šis disks ir spējīgs stāties vienā rindā ar tādiem klasiskiem ripuļiem kā W.A.S.P., The Last Command, The Headless Children, The Crimson Idol.

Visi ieinteresētie dzirdēt jaunus un jau ar laiku pārbaudītus grupas hītus tiek aicināti kļūt par lieciniekiem jaunam šoka-gājienam zem augsti pacelta Beast of Babylon World Tour karoga un apmeklēt Tallinas koncertu.

No Rīgas uz šo pasākumu tiek organizēts brauciens ar autobusu.
Izbraukšana: 8. decembrī.
Atpakaļ Rīga esam 9. decembrī agri no rīta.
Izbraukšanas laiks un vieta tiks pazīņota atsēvišķi.
Brauciena cena (ceļš + biļete) - 35 Ls.

Vairāk informācijas par organizēto braucienu uz koncertu: estragons@inbox.lv, +371 27 08 60 38

 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat

Прелестная девушка повстречается джентельмена чтобы прогулок под луной, телеграм @wanowes

KennethTem

Hi, I just visited hc.lv and wondered if you'd ever thought about having an engaging video to explain what you do? Our prices start from just $195. Let me know if you're interested in seeing samples of our previous work. Regards, Georgina

Georgina


ienāktreģistrēties