Alise Joste prezentē savu pirmo videoklipu

Alise Pabērza, 23.10.2015., 10:46

Mūziķe Alise Joste piedāvā noskatīties video dziesmai "Moving Shadows", kas iekļauta šodien izdotajā albumā "Hardships are Ships".

Alise JosteAtzīmējot albuma iznākšanu, Alise ir izveidojusi savu pirmo video klipu. Video tapis sadarbībā ar talantīgo režisoru Matīsu Saulīti.

"Tikāmies ar Matīsu un vienojāmies, ka video nedrīkst būt romantisks. Neesmu droša, ka gala rezultāts varētu kvalificēties kā "neromantisks", tomēr jāatzīst, ka mērcēšanās rudenīgā jūrā nepavisam neradīja saldas sajūtas," atceras Alise.

Video var noskatīties šeit: youtu.be/EGtaLc0fL8c.

Šodien, 23. oktobrī, oficiāli iznāk folkmūziķes Alises Jostes albums "Hardships are Ships", kuru jau no pirmdienas varēja noklausīties mūzikas straumēšanas vietnē deezer.com, bet no šodienas tas ir pieejams arī pārējos straumēšanas serveros, kā arī digitālā formātā iTunes, Amazon un citos lielākajos mūzikas veikalos. Mūzikas interneta platformā 311.lv var iepriekšpasūtīt "Hardships are Ships" vinila plati. Lai to iegūtu savā īpašumā, apmeklējiet 311.lv mājaslapu - www.311.lv/hardships-are-ships-lv.

Alises Jostes albuma prezentācijas koncerti notiks novembrī, to datumi tiks paziņoti drīzumā.

Mūzikas apgāds "I Love You Records" dibināts 2009. gadā Rīgā. Izdevniecības katalogā ir igauņu grupas "Ewert and The Two Dragons", latviešu "The Sound Poets", kā arī "Momend", Alises Jostes, "Mona De Bo", "Laika Suns" un citu mākslinieku ieraksti.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты барышень равным образом юношей он-лайн, в течение телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl

Hi, kam dashur të di çmimin tuaj

MasonSax


ienāktreģistrēties