Ainars Bumbieris ieraksta jaunu dziesmu

Ruta Briede , 16.11.2015., 13:45

Ainars Bumbieris nācis klajā ar latviešu tautasdziesmu "Pie Dieviņa gari galdi" jaunā, dziedātājam tik tipiskajā pozitīvajā skanējumā un aranžējumā.

Ainars Bumbieris"Nav vārdiem aprakstāmas tās sajūtas, kas rodas manā sirdī, dziedot tautasdziesmas," saka dziedātājs Ainars Bumbieris. "Mūs, latviešus, vieno dziesma – vibrācija, kas rodas, skanot balsij un plūstot enerģijai, kura iet no zemes cauri visam ķermenim, iekustinot ikkatru mūsu šūnu un sajūtot mīlestību! Mums, latviešiem, būtu jābūt daudz laimīgākiem un ar dziesmu jāiet gan darbos, gan ciemos vienam pie otra."

Ainars Bumbieris dzied jau kopš sešu gadu vecuma, un ir dzimis laikā, kad Latvija ir gājusi cauri pārmaiņām, piedzīvojot savu otro proklamēšanu, "Baltijas ceļu", barikādes, un visam tam laikam, kas Latviju mainījis tikai uz labāku un stiprāku valsti. "Taču labu dziesmu ir kļuvis arvien mazāk un atmiņā retāk paliekošas. Šajā sakarā vēlos citēt cienījamās muzikoloģes un mūzikas žurnālistes, Daigas Mazvērsītes teikto, ka "visa labākā mūzika, kas pasaulē ir radīta, ir radusies līdz 1991. gadam". Vēlos pievienoties viņai un teikt, ka dziesmas, kas tapušas pirms Latvijas neatkarības atjaunošanas, dod mums brīnumlīdzekli iedvesmai, brīvībai, sakārtotībai, mierinājumam, aizsardzībai, priekam, laimei, mīlestībai un līdzsvaram. Mūzikas un dziedāšanas vibrācija mūs ieliek atpakaļ balansā, atpakaļ savā īstajā un pareizajā stāvoklī," uzsver dziedātājs, piebilstot – reizēm mēs aizmirstam par latviešu tautasdziesmām, tādēļ viņš ar prieku par tām atgādina. "Mūsu senči tās dziedāja, darot darbus, svinot svētkus, dzīvojot gan baltās un nebaltās dienas. Tautasdziesmas ir saglabājušās cauri visiem laikiem, tās nav iznīkušas un nekur nav pazudušas. Tās mums vienmēr ir atgādinājušas, cik mēs esam stipra un varena tauta un ka mēs sevi pacelsim, ka mēs sevi izdziedāsim, izdziedēsim un izdziedināsim. Tik varens ir vārda spēks…"

Dziesmas aranžējumu veidojis Rolands Makarskis, to ieskaņojis Ainars Bumbieris. Dziesma producēta un ierakstīta "RolandRecords" studijā.

Dziesma lejupielādei pieejama portālā DoReMi.lv, tāpat to var noklausīties dziedātāja mājaslapā www.ainarsbumbieris.com.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties