Nākamgad "Summer Sound Liepāja" notiks 6. un 7. jūlijā

Kristofers Knesis  , 17.08.2011., 17:48

Festivāla "Summer Sound Liepāja" organizētāji ziņo, ka 2012. gada festivāls notiks 6. un 7. jūlijā. Biļetes uz nākamā gada festivālu nonāks pārdošanā jau tuvākajā laikā.

Summer Sound

"Šos datumus izvēlējāmies tāpēc, ka jūlija beigās Liepājā pēdējos gados vērojami nepatīkami laikapstākļi, kā tas gadījās arī šogad, kad lija spēcīgs lietus un pūta ļoti stiprs vējš. Savukārt jūlija sākumā laika apstākļi Liepājā parasti ir labi, tādēļ ceram, ka nākošgad viss būs lieliski" – tā "Summer Sound Liepāja" idejas autors un festivāla direktors Uldis Akselrods.

Biļetes uz nākamā gada festivālu nonāks pārdošanā jau tuvākajā laikā, un, atšķirībā no šī gada festivāla, būs nopērkamas arī vienas dienas biļetes. Pirmajā pārdošanas nedēļā divu dienu biļete maksās 10 latus, divu dienu biļete ar telšu pilsētiņu maksās 12 latus, savukārt vienas dienas biļete – 8 latus. Turpmāk, līdz festivāla lielo mākslinieku izziņošanai divu dienu biļetes maksās attiecīgi 12 un 14 latus, bet vienas dienas biļetes - 9 latus. Līdz festivāla dienām biļešu cena pieaugs līdz 25 latiem. Būs nopērkamas arī VIP biļetes.

Līdzīgi kā šogad, arī nākamgad muzikālajā ziņā festivālā dominēs žanru daudzveidība – uz vismaz piecām skatuvēm kāps vairāk kā 50 mūziķu, grupu un dīdžeju. Arī festivāla teritorijas kopējais izvietojums saglabāsies – daļa teritorijas būs pludmalē, daļa – jūrmalas parkā.

Jau ziņots, ka 23. un 24. jūlijā Liepājā pirmo reizi norisinājās festivāls "Summer Sound Liepāja". Pirmajā dienā festivālu apmeklēja ap 20 000 cilvēku, un aptuveni tāds pats bija apmeklētāju skaits arī pasākuma otrajā dienā.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties