Rīgas svētkos 16. augustā Mežaparkā uzstāsies pazīstamā rokgrupa "BI-2"

Levs Berezins, 05.05.2015., 08:22

Īstos svētkos – īstas dāvanas. Viņu labākie hīti un skaisto melodiju harmonijas būs īsta dāvana rīdziniekiem un galvaspilsētas viesiem Rīgas pilsētas jubilejā 2015. gadā.

Rokgrupa "BI-2"16. augustā leģendārā Krievijas rokgrupa "Bi2", kas Latvijā kļuva pazīstama kopā ar Prāta Vētras grāvēju "Skolzskije uljici", ieradīsies Rīgā, lai lielkoncertā Mežaparka Lielajā estrādē sniegtu neaizmirstamu šovu un prezentētu savu jauno albumu "#16plus".

Biļetes var iegādāties aģentūras "Biļešu Serviss" kasēs. Līdz 1. jūnijam biļetes būs pieejamas par īpašu cenu – 7 EUR.

Video uzaicinājums no grupas: www.youtube.com/watch?v=u9W2CKXY0sg&feature=youtu.be.

Skatītājus koncertā gaida arī pamatīgs pārtsteigums – speciālie viesi, tomēr organizatori pagaidām šo mākslinieku vārdus neizpauž.

Pērnā gada septembrī "Bi2" laida klajā jauno studijas albumu "#16plus" . Paši mūziķi uzskata, ka šis ir viņu labākais albums. Grupas diskogrāfijā nu jau ir 9 albumi, kas kopā pārdoti 10 tūkstošu eksemplāros.

"#16plus" prezentācija jau notikusi vairākās Krievijas pilsētās, Vācijā, Čehijā, Baltkrievijā un Lietuvā. Jaunais šovs "#16plus tūre" bija pilnīgi izpārdots Maskavā un Pēterburgā. Tuvākos divus gadus grupa ar šo projektu plāno apceļot teju visu pasauli.

"#16плюс" prezentācijas koncertā Mežaparkā 16. augustā varēs dzirdēt un redzēt arī visu laiku labākos grupas hitus: "#Хипстер", "Мать", "Компромисс", "Не умирать молодым", "Только любовь починит", "Революция", "Моя любовь", "Дурочка" "Полковнику никто не пишет" un citus.

Tiekamies Rīgas svētkos!


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties