Andrē piedāvā savu jaunāko interneta singlu "Cīnies"

Andris Koemecs , 30.09.2010., 13:10

Hiphop izpildītājs Andrē piedāvā savu jaunāko interneta singlu "Cīnies" no topošā debijas albuma "Cits Skatiens", kurš klausītājiem būs pieejams no 18. oktobra.

Andrē piedāvā savu jaunāko interneta singlu "Cīnies"Dziesmā piedalās Londonā dzīvojošs krievu hiphop izpildītājs Abas (ReVers). Ar šo dziesmu abi izpildītāji centušies pierādīt Latvijas iedzīvotājiem, ka kopā gan latvieši, gan krievi var cīnīties un uzvarēt vislielākās dzīves likstas, piemēram, valsts krīzi, bezdarbu utt. Galvenais ir nepadoties, bet cīnīties kopā līdz galam un palīdzēt vienam otram. Tautībai nav nozīmes, galvenais ir tas, kas cilvēkam ir iekšā, jo tikai kopā cīnoties plecu pie pleca var panākt pozitīvu rezultātu valstī.

Dziesma ierakstīta un māsterēta ierakstu studijā "Dynamic Records". Mūzikas autors ir Toms Horsts (Tablis).

Savukārt 16. oktobrī visi ir laipni gaidīti klubā "Kefīrs", kur hiphop izpildītājs prezentēs savu debijas albumu "Cits Skatiens". Ieeja būs bez maksas un sākums būs pl. 20:00.

Andrē - "Cīnies"


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
endo, 30.09.2010. 16:56:48
Komentāra reitings: 0

glīts sempls bet pārējais tās so so ..

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties