Šovakar - 10.aprīlī Rīgā uzstāsies britu trešeri Onslaught un vācieši Suidakra

Valdis Bērzvads, 08.04.2011., 11:04

Svētdien, 10. aprīlī Rīgā, uz kluba Melnā Piektdiena skatuves savas Eiropas Scream for Violence Tour 2011 ietvaros uzstāsies trīs spēcīgas grupas - britu kulta thrash metāla vienība Onslaught un divas grupas no Vācijas - folk/ melodic death metāla pārstāvji Suidakra un thrash/groove metal spēlējošie Final Depravity.

 

Klubs "Melnā piektdiena" 10.aprīlī būs atvērts no pl. 19.00, koncerta sākums pl. 20.00.
Ieeja Ls 7.

 

Onslaught

Grupa Onslaught ar devīzi "Let there be death, let there be thrash!" Rīgā ieradīsies, lai popularizētu savu jauno albumu Sounds of Violence. Grupas rašanās datēta ar 80. gadu sākumu un sākotnēji jauniešus iedvesmoja otrā viļņa punk rock grupas kā The Exploited un Discharge. Taču laikam ejot viņu muzikālās izpausmes pakāpeniski transformējās un Onslaught pamatoti kļuva par vienu no britu thrash metāla vadošām vienībām. Šīs grupas albumi Power from Hell un The Force ir neatņemama old school thrash metal fana kolekcijas sastāvdaļa.
Pēc darbības pārtraukuma, grupa atkal apvienojās un, spēcīgāki kā jebkad, turpināja strādāt un izdot kvalitatīvus thrash metāla ierakstus. 2011. gada sākumā tika izdots jaunais albums Sounds of Violence. Grupas ģitārists Nige Rockett grupas vārdā šo notikumu komentē šādi: "Jaunais albums ir ekstremāli ļauns un daudzējādā ziņā mēs savā skanējumā atgriežamies pie saviem pirmsākumiem, taču vienlaikus tas ir ļoti mūsdienīgs."

 

 

Suidakra

Suidakra ir viena no interesantākajām un inovatīvākajām vācu smagās mūzikas grupām. Desmit kvalitatīvi albumi 13 darbības gadu laikā unikālā veidā muzikāli kombinējot ātru, melodisku death metālu ar ķeltu folka elementiem, nodrošinājuši šai grupai pelnītu ievērību un panākumus, kā arī pamatīgu fanu atbalstu. Suidakra kļuvusi arīdzan par nozīmīgu iedvesmas avotu daudzām jaunajām grupām. 2009. gadā izdotajā albumā Crogacht viņi no jauna apliecināja īpašo spēju savā mūzikā apvienot dažādas ietekmes, tika izmantoti arī jauni elementi – bandžo, dūdas un koris. Šajā koncertā klausītāju vērtējumam tiks piedāvāts arī materiāls no jaunā, šā gada martā iznākošā albuma Book of Dowth. Mums tiek solītas tumšas, episkas melodijas un atgriešanās pie grupas labākajām muzikālajām izpausmēm. Un pavisam noteikti - Suidakra pārliecinās, ka ir arī lieliska koncertgrupa!
 


0 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!

atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties