Rīgā notiks koncerts Ērika Kleptona daiļrades cienītājiem

Valdis Bērzvads, 27.10.2011., 06:17

Piektdien, 4. novembrī Rīgā, klubā "Melnā Piektdiena" (Brīvības ielā 193c) koncertu sniegs Krievijas rhythm and blues grupa D’Black, kura ir pirmais un vienīgais Krievijas muzikālais kolektīvs, kas oficiāli atzīts par Ērika Kleptona daiļrades tribute izpildītājiem.

Grupa D'Black tika izveidota 2000. gadā Samarā un stilistiski tās amplitūda bija rhythm and blues, jazz, funk un soul mūzika. Otro atdzimšanu D’Black piedzīvoja 2008. gadā, kad grupas sastāvam pievienojās jauns līderis un solists Vladimirs Avetisjans. Savu aizraušanos ar blūzu viņš raksturo šādi: "Blūzs ir savdabīgs un tam ir dziļas saknes. Tas ir kā dzīve. Taču ir iezīme, kas raksturīga tikai blūzam – viduvējības noliegums. Tas ir kā Šekspīra darbos – vai nu tā ir traģēdija un visi mirst, vai arī komēdija, kurā visi gūst prieku."
 

2009. gadā tika izdots albums "Claptomania", kas ietver lieliskas Ē. Kleptona dziesmu kaverversijas. 2010. gadā D’Black uzstājās festivālos "Mijoona Rjck" Somijā un lielākajā tribute grupu festivālā pasaulē - "Tribfest" Anglijā, kur ar savu šovu "Claptomania" guva atzinību un oficiālu atzīšanu kā Ērika Kleptona tribute grupa. Pagājušajā gadā grupas līderim V. Avetisjanam, kā atzinība par sniegto ieguldījumu, Ērika Kleptona Londonas birojā tika svinīgi pasniegta ģitāra ar leģendārā mūziķa autogrāfu.
 

D’Black ir talantīga grupa, kas spēlē muzikālā ģēnija Ērika Kleptona mūziku. Grupas repertuārs tiek pastāvīgi papildināts ar arvien jaunām dziesmu versijām. Samaras blūzmeņiem izdevies izpelnīties atzinību Ērika Kleptona dzimtenē un tas pats par sevi vērtējams kā ievērojams sasniegums, kas pa spēkam var būt vien retajam.


Koncerta sākums pl. 21.00, klubs būs atvērts no pl. 20.00.
Ieeja Ls 4.

Biļetes jau pieejamas iepriekšpārdošanā "Biļešu Paradīze" tīklā:
http://www.bilesuparadize.lv/events/perf/4797

Grupas D’Black vietnes internetā:
http://www.claptomania.com
http://www.myspace.com/552940916

D’Black Video:
http://www.youtube.com/watch?v=rKkeYA2jnls&feature=mfu_in_order&list=UL
http://www.claptomania.com/video/

 

D'Black


 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany

Dia duit, theastaigh uaim do phraghas a fháil.

Robertunsab


ienāktreģistrēties