Treniņtērpu Ballīte aizvadīta veiksmīgi

JS, 08.02.2012., 22:33

Sestdien Cēsu "Fonoklubā" norisinājās jau ceturtā "Treniņtērpu ballīte", kura, spītējot ārā valdošajam salam, aizvadīta veiksmīgi.

Tranzīts FonoklubāKaut arī sestdien Cēsīs temperatūras stabiņš noslīdēja tuvu pie - 30 grādiem, tas nebija šķērslis, lai "Fonoklubs" pulcētu kuplu skaitu ar sintētiskā apģērbā tērptiem ballēties gribētājiem.

"Fonokluba" pārstāvis Jānis Sildniks stāsta, ka uz "Treniņtērpu ballīti" pērn Cēsīs ieradās aptuveni tūkstoš cilvēku, kas teju četras reizes pārsniedz kluba kapacitāti, tāpēc šogad biļetes bija pieejamas ierobežotā skaitā "Biļešu servisa" kasēs, kas pilnībā attaisnoja savas cerības - cilvēku bija tieši tik daudz, lai ballīte būtu pilna, bet komfortabla.

Par mūziku un dejām gādāja pasākuma idejas autors Dj Radikaļnij, reiva apvienība "Gop Stop" un leģendārā pašmāju deju mūzikas grupa "Tranzīts", kuras uzstāšanās, neapšaubāmi, bija vakara spilgtākais notikums, kas ballītes apmeklētājiem noteikti paliks atmiņā.

Pasākuma video apskats (satur necenzētu leksiku!)

www.fonoklubs.lv


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany

Dia duit, theastaigh uaim do phraghas a fháil.

Robertunsab


ienāktreģistrēties