"Pienvedēja Piedzīvojumi" un "Cacophonics" uzstāsies Fonoklubā

JS, 04.10.2010., 10:17

8. oktobrī, plkst. 22:00 "Fonoklubā" uzstāsies "Pienvedēja Piedzīvojumi" un Cacophonics.

Pienvedēja PiedzīvojumiKaut arī "Pienvedēja Piedzīvojumi" "Fonoklubā" uzstāsies pirmo reizi, ar grupu īpaši iepazīstināt nav nepieciešams. Kopš 1994. gada, kad sākās apvienības muzikālās gaitas, tā ir paspējusi izdot sešus albumus, no kuriem zināmākos un iecienītākos hitus pavisam drīz varēs dzirdēt "Fonoklubā". Pēdējo reizi "Pienvedēja Piedzīvojumi" Cēsīs uzstājās tālajā 2004. gadā, kā arī šogad pie Cēsīm notiekošajā festivālā "Fonofest".

Koncertu iesildīs viena no Latvijas atpazīstamākajām punkrock grupām "Cacophonics". Gadu gaitā grupas dziesmas ir iekļautas dažādās mūzikas izlasēs, produkcija ir rotējusi radiostacijās, kā arī apbalvota vietējās rokmūzikas hitparādēs. 2010. gadā "Cacophonics" ražotnes plānā ietilpst izdot jaunu albumu, iekarot arī citu svešzemju ārvalstu tirgu, kā arī ķerties pie jauna videoklipa izstrādes.

Par ballīti pēc koncerta rūpēsies Fonokluba rezidents – Dj DidzisKO.

www.fonoklubs.lv


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties