Norisināsies "Fonofest" grupu konkursa otrā kārta

JS, 15.02.2011., 14:50

Sestdien Cēsu "Fonoklubā" plkst. 22 norisināsies otrā festivāla "Fonofest" grupu konkursa kārta, uzstājoties tādām apvienībām kā "Helid", "Faithful in Misfortune" un "Blizzard".

FonoKlubsPēc aizvadītas sīvas cīņas pirmajā kārtā, kur, pārspējot grupas "SKApis" un "Arkādija", uzvaras laurus plūca un vietu konkursa finālā nodrošināja apvienība "Medieval Child". Otrās konkursa kārtas tematika sevī ietver smagāku skanējumu, tāpēc uz skatuves kāps grupas "Helid", "Faithful in Misfortune" un "Blizzard".

Jaunākā no grupām noteikti ir "Faithful in Misfortune", kas izveidota tikai 2010. gada pavasarī, taču jau paspējusi sevi pieteikt kā spēcīgu post-hardcore/metalcore pretendenti, savu mūziku papildinot ar elektroniskās mūzikas elementiem. Paralēli aktīvai koncertēšanai, grupa plāno izdot arī savu pirmo EP.

Taču savu pirmo EP "Chapter I: Lost Between The Lines" elektroniskā formātā pavisam nesen klajā laida citi konkursa dalībnieki – metal apvienība "Helid", kas pagājušā gada izskaņā nosvinēja savu 5 gadu jubileju.

Kaut arī trešā konkursa grupa "Blizzard" izveidota 2010. gada izskaņā, tās dalībnieki paspējuši koncertpieredzi uzkrāt citās grupās, kas ir jūtams tās pavisam nesen publicētajā dziesmā "SinPathetic". Kaut arī tās ierakstā jau tagad ir jūtams spēcīgs skanējums, grupa apņēmīgi atzīst, ka atrodas "bezgalīgā celšanas procesā".

Konkursa gaitā norisināsies vēl viena kārta, tāpēc grupām, kas vēl nav paspējušas pieteikties, to ir iespējams izdarīt, sūtot pieteikumu (links/foto/apraksts) uz konkurss@fonoklubs.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties