No Shame un Cacophonics FonoKlubā

Meteor Agency, 25.01.2010., 12:46

Ceturtdien 19:00 "FonoKlubā'' koncertā bez vecuma ierobežojuma uzstāsies "No Shame" un Cacophonics

No Shame Fonoklubā

Pēc vairāku gadu pārtraukuma viena no Somijas zināmākajām Punk apvienībām "No shame" atgriezīsies Latvijā, sava jaunākā albuma "Ironing day" prezentācijas ietvaros, sniedzot trīs koncertu sēriju Liepājā, Rīgā un Cēsīs - "Fonoklubā", kur koncertā bez vecuma ierobežojuma uzstāsies arī vietējā mērogā labi zināmie Cacophonics.

"No shame", lai arī radušies mazā pilsētā Salo Somijā, vairāku gadu laikā spējuši kļūt par vienu no zināmākajām somu punk grupām, sniedzot koncertus ne tikai pašu mājās, bet arī neskaitāmās Eiropas pilsētās. Grupa joprojām sniedz bezmaksas koncertus, dala savus diskus bez maksas un ievieš ieejas maksas limitu savos koncertos, tā parādot, ka viņi nespēlē tikai popularitātes vai naudas dēļ. "No shame" nav nekas pret publicitāti, taču mūziķi vēl joprojām turas pie saviem uzskatiem, kas nozīmē 100% kontroli pār savu mūziku, sakot "nē" lielajām ierakstu kompānijām un populārajiem sociālajiem portāliem.

Ieejas maksa Ls 1.50
Bez vecuma ierobežojuma
www.ifeelnoshameatall.net
www.meteoragency.com
www.fonoklubs.lv


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Анкеты женщин (а) также молодых людей онлайн, на телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl

Hi, ego volo scire vestri pretium.

RobertSax

Have a business you want to get off the ground but lack the funding? I can invest, email me here: info@financeworldwidehk.com

Wesley Salo


ienāktreģistrēties