Mēnesis pirms ‘’Fonofest’’: Toms Grēviņš, roboti, video un vēsture

JS, 09.06.2011., 14:32

Mēnesi pirms pasākuma ‘’Fonofest" dokumentālā video atklāj festivāla vēsturi un būtību, kā arī izsludina vienīgo Toma Grēviņa audiovizuālo solo dīdžejšovu šīs vasaras festivālu ietvaros.

Toms GrēviņšJau sesto gadu un trešo reizi uz lielās skatuves ‘’Fonofest" uzstāsies dīdžejs Toms Grēviņš, kurš sola sagādāt vēl nebijušus pārsteigumus: "Ir laiks uzrīkot labāko ballīti, kāda jebkad redzēta Latvijas festivālos! Uz ‘’Fonofest" līdzi ņemšu iespaidīgus gaismu ķermeņus, speciāli tikai un vienīgi šim šovam veidotas video projekcijas un armiju ar robotiem! Nekas no redzētā un dzirdētā nekur un nekad netiks atkārtots, tāpēc ceru, ka 8. jūlija naktī dullākie Latvijas ballīšu nezvēri īstajā laikā sasniegs īsto vietu – ‘’Fonofest" 2011!"

Festivāla organizēšana nelielai Cēsu jauniešu grupai ir bijis krietns izaicinājums un piedzīvojums jau septiņu gadu garumā. ‘’Fonofest" aug un attīstās dabīgā veidā. Gadu no gada pasākuma veidotājiem strādājot tikai ar pašu uzkrāto pieredzi, ‘’Fonofest" var uzskatīt par apņēmīgu jauniešu hobija rezultātu, kas paralēli kļuvis par stabilu vasaras vērtību. Pirmo reizi festivāls piedāvā gūt ieskatu tā tapšanā, vēsturē un iepazīt cilvēkus, kuri ‘’Fonofest" izveido tādu, kāds tas ir: VIDEO

Jau ziņots, ka "Fonofest" šā gada 8. un 9. jūlijā Cēsu novada ‘’Uplandos" norisināsies jau septīto gadu. Uz festivāla galvenās, Radio101 un rock skatuves uzstāsies vairāk kā 40 grupas no deviņām valstīm: ‘’Frank Turner" (UK), ‘’Dzelzs Vilks", ‘’Pienvedēja Piedzīvojumi", ‘’GACHO", ‘’Pete Anderson & The Swamp Shakers", ‘’Musiqq", ‘’Inokentijs Mārpls", ‘’The Burning Hell" (Can), ‘’Cilice" (Nl), ‘’Schizma" (Pl), ‘’Sanctimony". Par dejām gādām zināmākie pašmāju dīdžeji: Toms Grēviņš, Arturs Mednis, Artis Dvarionas un ‘’Crystral Sound System".


Biļetes par Ls 15.- ir pieejamas visās "Biļešu servisa" kasēs (cenā iekļauta arī auto stāvvieta un telšu pilsēta).


www.fonofest.com
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties