Fonoklubs izsludina pieteikšanos

JS, 05.10.2010., 09:18

Jau otro gadu "Fonoklubā" tiks realizētas slēptākās un drosmīgākās muzikālās fantāzijas "Nekvalitatīvās Mūzikas Naktī 2".

Nekvalitatīvās Mūzikas Nakts

Balstoties uz pagājušā gada negaidīti lielo atsaucību, 6. novembrī "Fonokluba" skatuvi atkal pārņems stils, izdoma un atdeve. Roks, blūzs, kaveri, šlāgeri, tehno.. – mūzikas stilam un mākslinieku pieredzei nav nozīmes. "Nekvalitatīvās Mūzikas Nakts" mērķis ir radīt kolektīvu pašironijas sajūtu unikālā veidā – kāpjot uz skatuves pūļa priekšā, kvalitatīvas skaņu un gaismu aparatūras ielenkumā.

Lai piedalītos, uz e-pastu janis@fonoklubs.lv jāsūta pieteikums, kurā jābūt norādītai informācijai par grupu: nosaukums, iepriekšēja pieredze gan grupai, gan dalībniekiem individuāli(ja ir, protams), mūzikas stils un neliels apraksts. Augstu tiks vērtēts grupas imidžs. Visiem dalībniekiem jābūt vismaz 18 gadu veciem. Konkursa kārtā tiks izvēlētas interesantākās un oriģinālākās apvienības.
Pieteikumi tiks pieņemti līdz 22. oktobrim.

Lai rādītu priekšzīmi, arī "FONO" komanda būs kārtīgi sagatavojusies, tāpēc tādi stili kā balādes, blūzs un roks šajā pasākumā būs pārstāvēti noteikti.

Ieskats pagājušā gada pasākumā:
http://vimeo.com/8859693


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties