"Fonoklubā" uzstāsies "Inokentijs Mārpls" un "Phonoma"

Stepikis, 19.01.2012., 10:21

27. un 28. janvārī "Fonoklubā" Cēsīs norisināsies koncerti, viesojoties pašmāju zināmākajai pankroka apvienībai "Inokentijs Mārpls", "Perfect Error" un britiem "Phonoma".

Inokentijs Mārpls FonofestSestdien plkst. 22:00 "Fonoklubā" bezmaksas koncertu sniegs viena no Latvijas leģendārākajām pankroka apvienībām "Inokentijs Mārpls". Uzstāšanās ietvaros būs iespējams dzirdēt tādas klausītājiem zināmas dziesmas kā "Māte terorists", "Eu, priekšniek", "Revolucionārs" un daudzas citas. Kaut gan "Fonoklubā" "Inokentijs Mārpls" uzstāsies pirmo reizi, Cēsu publikai apvienība ir zināma no spilgtās uzstāšanās pagājušā gada "Fonofest". Savā darbības laikā kopš 1985. gada, grupa ir neapšaubāmi kļuvusi par Latvijas zināmāko pankroka apvienību.

Šajā vakarā par ballīti un dejām līdz rītam gādās dīdžejs Rofl_D.

PHONOMATāpat arī "Fonofestā" emocionālu un ļoti kvalitatīvu uzstāšanos sniedza brits Gavin O'Brian, kurš 27. janvārī ar jaunu sastāvu un nosaukumu "Phonoma" atgriezīsies Latvijā, sniedzot bezmaksas "Fonoklubā". Grupas solists Gavin O’Brian atzīst, ka "pagājušajā reizē no Latvijas atgriezāmies salauzti un patiesi laimīgi, tāpēc esam sajūsmā par domu tur atgriezties atkal!" Šajā vakarā uz skatuves kāps arī jaunā un perspektīvā Cēsu apvienība "Perfect Error".

Koncertu sākums: 22:00
Ieeja bez maksas.

www.fonoklubs.lv


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties