Fonoklubā uzstāsies Roberts Gobziņš

JS, 05.03.2012., 12:53

Sestdien, 10. martā plkst. 22:00 Fonoklubā Cēsīs ar Dj priekšnesumu uzstāsies viena no spilgtākajām un oriģinālākajām personībām pašmāju mūzikā – Roberts Gobziņš.

Roberts GobziņšRoberts Gobziņš Latvijas mūzikas skatuvei ir pazīstams jau teju 30 gadus. Spītējot faktam, ka Gobziņa karjeras pirmsākumos viņa mūzika publiskai lietošanai nebija atļauta, tā tika izplatīta jau kopš 1982. gada. Pēc muzicēšanas Vācijā astoņdesmito gadu beigās un deviņdesmito gadu sākumā mūziķis atgriezās dzimtenē – nu jau brīvā, kur ne mazāk brīvi drīkstēja skanēt arī viņa mūzika.
Kā viens no deviņdesmito gadu lielākajiem hītiem, protams, tiek atpazīts leģendārais gabals "Man saujā benzīns", ko, ļoti iespējams, Fonoklubā varēs dzirdēt autora izpildījumā, savienojumā ar citām, bet ne mazāk nostalģiskām dziesmām, piemēram, "Vilkam govs nokoda kāju", "Aka aka" un citām.

Sākums 22:00, ieeja bez maksas!
Ieeja klubā no 18 gadu vecuma

www.fonoklubs.lv


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties