"Fonoklubā" šonedēļ "Astro'n'Out"

JS, 13.02.2012., 15:26

Piektdien, 17. februārī Cēsu "Fonoklubā" grupa "Astro'n'out" prezentēs otro singlu no topošā albuma.

Astro'n'Out fonoklubs"Astro'n'out" koncertā Cēsīs savu pirmatskaņojumu piedzīvos dziesma "Tulīt", kurš būs jau otrais singls no topošā albuma, uzreiz aiz dziesmas "Tik Viegli būt". Grupas uzstāšanās ietvers gan tās zināmākos hitus, gan jaunākās dziesmas.

Pagājušā gada nogalē "Astro'n'out" prezentēja pirmo singlu un video "Tik viegli būt" no gaidāmā albuma. Tas tapis sadarbībā ar albuma producentu Dj Rudd un atgādina, ka īstas vērtības ir cilvēciskajā tuvumā, gan dziesmai, gan klipa vēstījumam esot balstītam uz mirkļa izjūtām, kopā būšanu, netveramo, noslēpumiem un meklējumiem.

Kopš savas darbības uzsākšanas 2003. gadā, "Astro'n'out" ir uzstājušies gan vairākos televīzijas raidījumos, gan ņēmuši dalību nozīmīgākajos vasaras festivālos. Grupas koncerti vienmēr izceļas ar izteikti pozitīvu gaisotni, kuru sestdien solās pastiprināt arī "Fonokluba" mājīgā atmosfēra.

Par ballīti pirms un pēc pasākuma gādās rezidents Dj Winamp, kurš laika gaitā no mītiska tēla "Fonoklubā" ir pārvērties pavisam reālā personā.

 

Sākums: 22:00
Ieejas maksa: Ls 2.-
www.fonoklubs.lv


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

RobertSax

Szia, meg akartam tudni az árát.

Robertunsab

Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.

RobertSax


ienāktreģistrēties