"Fonoklubā" smagās mūzikas vakars

JS, 14.09.2011., 12:52

Sestdien, 17. septembrī plkst. 22:00 "Fonoklubā" Cēsīs norisināsies koncerts ar "Enhet", "Insane" (Ungārija) un "Faithful in Misfortune" dalību.

ENHETPēc vairāku mēnešu pauzes, "Enhet" atsākusi aktīvu radošo darbību un sola pavisam drīz prezentēt video, kā arī klajā laist vēl nedzirdētas dziesmas. Grupa nākošnedēļ uzsāks savu Eiropas turneju, plānojot sniegt koncertus deviņās valstīs. Burtiski pāris dienas pirms došanās ceļā, "Enhet" "Fonoklubā" sniegs vienīgo savu šīs vasaras/rudens koncertu Latvijā.

fonoklubsUngāru apvienība "Insane" ir pazīstama ar aktīvu koncertēšanu visā Eiropā un arī ārpus tās, pastāvēšanas laikā sniedzot vairāk nekā 400 koncertu 25 valstīs. Grupas dziesmas ir bijušas Ungārijas "MTV" un "Viva TV" rotācijā.

Jaunā apvienība "Faithful in Misfortune" izveidota tikai 2010. gada pavasarī, taču jau paspējusi sevi pieteikt kā spēcīgu post-hardcore/metalcore pretendenti, mūziku papildinot ar elektroniskiem elementiem. Paralēli aktīvai koncertēšanai, grupa plāno izdot arī savu pirmo EP. "FiM" šogad iekļuva "Fonokluba" organizētajā jauno grupu konkursa finālā, kā arī uzstājās festivālā "Fonofest".

www.enhet.net
www.insanemusic.hu
www.fonoklubs.lv


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties