Fonoklubā "Go Back Home" no Itālijas un DJ AI-VA

JS, 12.10.2010., 10:50

Ceturtdien, 14. oktobrī "Fonoklubā" norisināsies smagās mūzikas vakars ar Itāļu "Go Back Home", bet nākošajā dienā Latvijas klubu tūres ietvaros Cēsīs viesosies Dj Ai-Va un Dj Rudd.

 Ceturtdien "Fonoklubs" savas druvis vērs jau plkst. 19., tāpēc koncertu varēs apmeklēt arī

Party Harder

 18 gadu vecumu nesasniegušās personas.

Itālijas hardcore apvienības "Go Back Home" skanējumu varētu salīdzināt ar "Comeback Kid" – enerģisks, agresīvs, taču gana melodisks. Ierakstu kompānijas "Hurry Up!" paspārnē izdotais albums "Show Your Real Face" grupai atnesa atzīstamu novērtējumu kā Itālijā, tā arī citur Eiropā, piemēram, hardcore skatuvē ietekmīgās mūzikas lapa poisonfree.com to ievietoja mēneša albuma godā, nodēvējot to par "next big HC thing in Italy". Koncertu papildinās pašmāju apvienība "Louis Allegre". Kaut arī šī grupa savas gaitas aizsāka samērā nesen, tās dalībnieki pieredzi ir uzkrājuši citos projekots.

Piektdien 22:00 Latvijas klubu tūres "Party Harder" ietvaros "Fonoklubā" viesosies Dj Ai-Va un Dj Rudd. Turpinot pagājušajā pusgadā iesāktās turnejas "Party Hard" konceptu, arī šoreiz klubu publika tiks iepazīstināta ar jauniem deju žanriem, piemēram, baile funk, Baltimore club, funky un daudziem citiem.
Savukārt sestdien norisināsies ballīte, kurā ieskatu ir iespējams gūt katru vakaru jau gandrīz mēneša garumā. Dīdžeji līdz pat 16. oktobrim gandrīz katru vakaru stundu velta online radio diskotēkai, pieņemot pasūtījumus no klausītājiem, tādējādi veidojot programmu pasākumam "Fonoklubā".

www.fonoklubs.lv


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties