"Fonoklubā" atgriežas Somijas apvienība "Deep Insight"

JS, 09.02.2012., 11:08

24. martā Cēsu "Fonoklubā" koncertu sniegs somu emo-roka apvienība "Deep Insight".

Deep InsightCēsis somu apvienībai ir kļuvušas par patstāvīgu pieturas punktu, vairākkārt uzstājoties festivālā "Fonofest" un "Fonoklubā", katru reizi aiz sevis atstājot eksplozīvu un emocionālu uzstāšanos.

Grupas solists Jukka Nikunen pastāstīja, ka "vienmēr ir patīkami uzstāties Cēsīs – pirmo reizi šeit viesojāmies pašos grupas pirmsākumos - 2003. gadā un kopš tā laika esam kļuvuši par regulāriem ciemiņiem, tāpēc atmosfēra un publika vienmēr ir īpaša un personīga."

Pastāvēšanas laikā kopš 2002. gada "Deep Insight" ir izdevuši 4 pilna apjoma albumus, piecus videoklipus un nospēlējusi vairāk kā 400 koncertus 20 valstīs, aptverot Eiropu, Krieviju, Japānu un ASV, kā arī braukusi turnejās kopā ar tādām grupām kā The Rasmus un Deep Insight uz Fonokluba svētku skatuvesLostprophets.

Tās pēdējais albums "Sucker For Love", kas tapis pazīstamā "Warner Music Group" paspārnē, ir izrādījies īpaši veiksmīgs, abiem singliem "Rock With My Band" un "Dangerous" iekrojot Somijas radio topu virsotnes un klausītāju simpātijas, kas sekmējās ar nomināciju 2009. gada MTV Eiropas mūzikas balvā kā "labākais Eiropas izpildītājs".

Pavisam nesen "Deep Insight" uzsāka darbu pie jaunākā studijas albuma, kura pirmos rezultātus varēs novērtēt jau drīzumā.

www.fonoklubs.lv
VIDEO: Dangerous, Rock With My Band


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
anti hero, 12.02.2012. 19:26:04 (ip:83.136.141.131)
Komentāra reitings: 0

Atstois konkrēts nevis grupa!

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Отзывы о пансионатах для пожилых: что говорят реальные клиенты платные пансионаты для пожилых людей <a href=pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru>pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru</a> .

pansionat_tzol

<a href="/"https:krrakken.com>, кракен официальная ссылка</a>

Wilfordsopscopefer

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

MasonSax


ienāktreģistrēties