Enhet svinēs 10 gadu jubileju

JS, 08.03.2011., 11:00

26. martā "Fonoklubā" Cēsu metalcore apvienība "Enhet" atzīmēs savu desmit gadu pastāvēšanas jubileju, dalot skatuvi ar saviem draugiem "Sanctimony", "Trendkill Method" un "Spit it Out".

EnhetSavu desmito pastāvēšanas gadu Cēsu "Fonoklubā" atzīmēs viena no Latvijas pieredzes bagātākajām metalcore apvienībām "Enhet". Desmit gadu laikā "Enhet" ir snieguši aptuveni 300 koncertus, uzstājoties deviņās valstīs un dodoties vairākās Eiropas koncertturnejās, savas darbības laikā dalot skatuvi ar tādām grupām kā Agnostic Front, Soulfly, Madball, Cradle of Filth un daudzām citām. 2008. gada nogalē klajā nāca grupas debijas albums "Check The Foundation", savukārt pavisam nesen "Enhet" uzsāka darbu pie jauna albuma tapšanas.

Kaut arī savu darbību grupa aizsāka jau ātrāk, tā pirmo koncertu 2002. gada 28. martā, toreiz vēl ar nosaukumu "Keep it Clear", aizvadīja Cēsīs kopā ar grupām "All Day Long", "Pest Of A Child", "More Than Talking" un "Cita Attieksme".

"Enhet" jubileju atzīmēs kopā ar draugiem "Sanctimony", kuru 11 gadu jubilejas svinībās cēsnieki ņēma dalību 2005. gadā, kā arī cīņu biedriem "Trendkill Method" un jauno Cēsu Hardcore grupu "Spit It Out".

Enhet ir:
Lauris Sildniks – Vokāls; Marts Sildniks – Ģitāra; Aigars Māls – Ģitāra; Mārtiņš Brants – Bass; Jānis Sildniks – bungas
www.enhet.net
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties