"Enhet", "Re-Armed" un "Emerald" dodas mini tūrē

JS, 21.11.2011., 11:28

Laikā no 23. līdz 27. novembrim pašmāju apvienība "Enhet" kopā ar draugiem no Somijas "Re-Armed" un igauņu "Emerald" sniegs piecus koncertu.

Somijas apvienība "Re-Armed" savu darbību aizsāka 2001. gadā. Līdz ar gadu gaitā uzkrāto pieredzi un kritiķu pozitīvi vērtētajiem demo ierakstiem, grupas mūzikas stils ir mainījies un attīstījies, galu galā "Re-Armed" kļūstot par kvalitatīvu death metal apvienību. Sadarbībā ar "Massacre Records", 2012. gada janvārī grupa plāno laist klajā savu debijas albumu "Worldwide Hypnotize".

Viena no zināmākajām pašmāju metalcore ENHETapvienībām "Enhet" 2011. gadu pavadījuši cītīgā darbā. Pēc aizvadītām 10 gadu jubilejas svinībām pavasarī, grupa klajā laida videoklipu jaunākajai no ierakstītajām dziesmām – "Hold Your Breath", kā arī devās vairāku nedēļu garā Eiropas koncertturnejā. Tomēr pēc ilgāka laika pārtraukuma, "Enhet" atkal viesosies Rīgā un Liepājā, taču pirmo reizi – Jelgavā.

"Emerald" ir melodiska metal apvienība no Viljandi Igaunijā, kas radusies 2008. gadā. Aktīva koncertēšana un strādāšana grupai rezultējusies ar nospēlētiem neskaitāmiem koncertiem Baltijā, tai skaitā ņemot dalību Hard Rock Laager festivālā. Tāpat 2010. gadā "Emerald" klajā laida savu pirmo pašizdoto albumu "How About Discount".

Jāpiemin, ka "Fonokluba" koncertā "Enhet" vietā uzstāsies kvalitatīvā Austrijas apvienība "Fictionplay".

23. novembris – Rīga, Nabaklab
24. novembris – Jelgava, Melno Cepurīšu Balerija
25. novembris – Liepāja, Fontaine Palace
26. novembris – Cēsis, Fonoklubs (+ Fictionplay)
27. novembris – Viljandi (Igaunija)
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

RobertSax

Szia, meg akartam tudni az árát.

Robertunsab

Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.

RobertSax


ienāktreģistrēties