Dodies uz "Fonofest" ar 25% atlaidi

Andis Vinogradovs, 22.06.2011., 11:01

"Fonofest" saviem apmeklētājiem piedāvā iespēju iegādāties biļetes ar 25 un 20% atlaidēm, izmantojot Tele2 vai ISIC pakalpojumus.

"Fonofest" šā gada 8. un 9. jūlijā Cēsu novada "Uplandos" norisināsies jau septīto gadu. FONOFESTPiedāvājot plašu muzikālo klāstu uz vairākām skatuvēm kopā ar dažādām diennakts sportiskajām aktivitātēm, festivāls ir kļuvis par stabilu vasaras vērtību.

Biļetes jau kopš pagājušā gada festivāla beigām ir pieejamas "Biļešu servisa" kasēs. To cena pakāpeniski ir pieaugusi no Ls 5.- līdz Ls 15.- (cenā iekļauta arī auto stāvvieta un telts vieta). Par šādu summu biļetes būs iespējams iegādāties arī pie festivāla ieejas.
Tomēr organizatori piedāvā apmeklēt pasākumu ar ievērojamām atlaidēm: uzrādot savu ISIC karti, pieejama 20% atlaide, savukārt ar īpašo Tele2 kodu biļeti ir iespējams iegūt ar iespaidīgu 25% atlaidi.

Pirmo reizi festivālā būs iespējams arī iegādāties VIP biļeti, kas domāta tiem apmeklētājiem, kuri vēlas papildus ērtības – atsevišķu un uzraudzītu telšu pilsētu blakus festivāla galvenajai skatuvei, atsevišķu ieeju un auto stāvvietu, bāru un daudz ko citu.

Uz festivāla galvenās, Radio101 un rock skatuves uzstāsies vairāk kā 40 grupas no deviņām valstīm: "Frank Turner" (UK), "Dzelzs Vilks", "Pienvedēja Piedzīvojumi", "GACHO", "Pete Anderson & The Swamp Shakers", "Musiqq", "Cilice" (Nl), "Schizma" (Pl), "Sanctimony" un daudzas citas.

Par dejām gādām zināmākie pašmāju dīdžeji: Toms Grēviņš, Arturs Mednis, Artis Dvarionas un ‘'Crystral Sound System".

www.fonofest.com


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties