"Savējo sarunas par dzeju un dzīvi"

Sandra Zobena, 28.09.2015., 12:59

30. septembrī plkst. 18.00 Ojāra Vācieša muzejā, O. Vācieša ielā 19, pasākumu cikla "Savējo sarunas par dzeju un dzīvi" notiks kārtējā tikšanās – Starptautiskās Rakstnieku un tulkotāju mājas vadītāja Andra Konste sarunāsies ar fotogrāfu Gunāru Janaiti.

"Savējo sarunas par dzeju un dzīvi"Gunārs Janaitis. Foto mākslinieks, kurš prasmīgi iemūžinājis savu laikmetu un kultūras personības, tostarp arī Ojāru Vācieti, ilgus gadus darbojies savulaik populārajā nedēļas laikrakstā "Literatūra un Māksla", producējis un iekārtojis fotoizstādes.

Andra Konste. "Pēc izcelsmes" muzejniece. Strādājot Rakstniecības un mūzikas muzejā (tolaik – J. Raiņa Literatūras un mākslas vēstures muzejā) radoši sadarbojusies ar daudziem dzejniekiem un rakstniekiem, ko turpina darīt arī Ventspils Rakstnieku un tulkotāju mājā. Pateicoties Andrai Konstei, radīti daudzi unikāli rakstnieku un dzejnieku videoportreti. Viņa sastādījusi Imanta Ziedoņa Kopotus rakstus, bijusi pirmā Aleksandra Čaka muzeja vadītāja.

Abu radošo personību satikšanās rudenīgajā vakarā uzrunās ikkatru muzeja apmeklētāju un piepildīs to ar sirsnīgām sarunām par dzeju un dzīvi.

Ieeja brīva.

Pasākumu atbalsta Rīgas dome.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties